Friss hírek

26 Mar

Minden varrni tudó kézre szükség van

Tisztelt Félegyháziak!

Jelenleg több, mint 40 önkormányzati munkatársunk 9 helyszínen szabja és varrja a szájmaszkokat, és egyre többen kapcsolódnak be a munkába otthonukból. Nekik az önkormányzat minden reggel kiszállítja a leszabott alapanyagot, s miután azt minta alapján összevarrták, másnap elszállítjuk a készterméket. A jelenlegi kapacitásunkkal naponta 400 védőmaszkot tudunk készíteni, de ha bővül a létszám, a darabszám is növekedni fog.

Az elkészült védőfelszereléseket első körben a járvány elleni védekezés frontvonalában lévők: az egészségügyben és szociális ellátásban dolgozók, kereskedők, taxisok, polgárőrök, rendőrök, tűzoltók kapták és kapják. Amint a kapacitás ezt lehetővé teszi, szeretnénk a lakossági igényeknek is eleget tenni.

Tovább olvas

25 Mar

Új központi telefonszáma van a Fogászati rendelőnek

Tisztelt Félegyháziak! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Korond utca 5. szám alatti fogászati rendelőben új központi telefonszámot hoztunk létre, amelyen probléma vagy időpont egyeztetés ügyében kereshetik orvosainkat.

 

A fogászat központi telefonszáma: 76/461-072

Tisztelettel: Az alapellátást végző fogorvosok

Tovább olvas

25 Mar

Nem áprilisi tréfa: Zakar Anita a Rádió Smile-nál folytatja

Február végén volt 2 éve, hogy Zakar Anita elköszönt a hallgatóktól mint reggeles műsorvezető. Azóta főleg a rendezvényeken a színpadon és a Félegyházi Közlöny hasábjain is találkozhattunk vele. Előbbi munkák mellett pedig április 1-től a Rádió Smile stábját is erősíti hétköznapokon reggelente.

Tovább olvas

24 Mar

Nem koronavírusos a félegyházi elkülönített

Csányi József polgármester friss közleménye:

Tovább olvas

23 Mar

Elindult a Félegyházi Összefogás Adományszámla

A város területére vonatkozó 2020. március 23-i hétfői intézkedések a következők:

Tovább olvas

20 Mar

Polgármesteri Közlemény - 2020. március 20.

Hat éve vagyok ennek a városnak a polgármestere. Amikor 2014-ben megbíztak bennem és bizalmat kaptam, Önök teljesen más feladatot jelöltek meg nekem és munkatársaimnak. Azt, hogy közösséget építsünk és pótoljuk azokat a hiányosságokat, amelyek ezt a várost évtizedekig sújtották. Az elmúlt éveink ezzel teltek. Közösséget építettünk és elkezdtük újjáépíteni Kiskunfélegyházát.

Tovább olvas

18 Mar

A Kiskunfélegyháza lakosságát érintő legújabb információk, rendelkezések

A Kiskunfélegyháza lakosságát érintő legújabb, március 18-i, szerdai információk, rendelkezések:

Tovább olvas

18 Mar

Változott a távhőszolgáltatási ügyintézés Kiskunfélegyházán

A Félegyházi Fejlesztési Nonprofit Kft. tájékoztatja a távhőszolgáltatást igénybe vevő fogyasztóit, hogy a koronavírus terjedésének megelőzése és minimalizálása érdekében a személyes ügyfélfogadás március 16-ától határozatlan ideig szünetel.

Tovább olvas

18 Mar

Temetkezési és piaci ügyintézés Kiskunfélegyházán

A Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft. tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy telephelyein 2020. március 17. napjától az ügyfélfogadás az alábbiak szerint zajlik:

Tovább olvas

17 Mar

Általános tájékoztató a helyi üzleteknek / vállalkozásoknak

Általános tájékoztató a helyi üzleteknek / vállalkozásoknak

Tovább olvas

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]