Friss hírek

25 Oct

Új, korszerű hűtőház gyarapítja az ipari park létesítményeit

A Kiskunfélegyházi Ipari Park területén október 24-én ünnepélyes keretek között adták át az ICE-STORE Kft. új hűtőházát. A 3700 négyzetméter alapterületű létesítmény átadásakor Dobosné Németh Ottília ügyvezető, Kovács Ernő, Bács-Kiskun Megye kormánybiztosa és Csányi József polgármester üdvözölte az átadón megjelenteket.

Tovább olvas

23 Oct

Polgárőri elismeréseket adtak át

Az Országos Polgárőr Szövetség az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulóján polgárőr elismeréseket nyújtott át.

Tovább olvas

22 Oct

A nyugdíjasok helyzetének javításával kapcsolatos programját ismertette az MSZP helyi szervezete

A jelenlegi kormány az oktatás, egészségügy mellett a nyugdíjasokat állította sarokba, a munkaképes korosztály jelentős részét pedig külföldre száműzte az igazságtalan gazdaságpolitikájával. Az MSZP a kormányváltás után megvalósuló programjában kiemelt szerepet kap a nyugdíjasok helyzetének megnyugtató rendezése. Ezekkel a gondolatokkal kezdte mondandóját Horváth Tamás az MSZP helyi szervezetének vezetője az október 20-án megtartott sajtótájékoztatón.

Tovább olvas

22 Oct

Az oktatás helyzetéről tartott fórumot a DK helyi szervezete

Az oktatásnak sürgős változtatásra van szüksége, mert az állapot, amelyben ma van, az nem csak rövid távon okoz nagy károkat, hanem 20-30 évre előre is tönkre teszi az országot. Éppen ezért azt kell mondanom, hogy ez a helyzet nem jó, sürgősen változtatni kell rajta – állította Arató Gergely, a DK szakpolitikusa a kiskunfélegyházi szervezet fórumán.

Tovább olvas

22 Oct

2500 új munkahelyet jelent a második kecskeméti Mercedes-gyár

Hosszú távra tervez a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. Kecskeméten: 2016-ban bejelentették a már meglévő kompaktautó gyáruk fejlesztését és kapacitásbővítését, továbbá egy második, csúcstechnológiával rendelkező gyártási egység megépítését a telephelyen, ami nem kevesebb, mint 1 milliárd euró beruházásával valósul meg.

Tovább olvas

21 Oct

Krónika - 2017-10-20 péntek

 RÁDIÓNK 2017. OKTÓBER 20-I HELYI HÍRÖSSZEFOGLALÓJA

Tovább olvas

21 Oct

Krónika - 2017-10-19 csütörtök

Rádiónk 2017. október 19-i helyi hírösszefoglalója.

Tovább olvas

21 Oct

Kitüntető díjjal ismerték el Gyöngyösi Sándor munkásságát

Bács-Kiskun Megye Vidékfejlesztéséért díjjal tüntették ki Gyöngyösi Sándort. A Bács-Kiskun megyei közgyűlés október 2o-ai, a Lakiteleki Népfőiskolán megtartott ünnepi ülésén a fülöpjakabi gombatermesztőnek adományozott díjjal a megye hírnevének öregbítését, a bio-gyógygomba termesztésben elért eredményeit és munkásságát ismerték el. A kitüntetést Rideg László, a közgyűlés elnöke adta át. A kitüntetett az oklevél átvétele után így nyilatkozott: - Nagy öröm számomra és jólesett az elismerés. Megerősítés ez abban, hogy jó úton járok, újabb lendületet ad a munka folytatásához.

Tovább olvas

21 Oct

Két félegyházi nyomozót is kitüntettek

Magyarország Belügyminisztere Király Attila c. r. főtörzszászlósnak, a Kecskeméti Rendőrkapitányság Felderítő Alosztály nyomozójának rendőrségi tanácsosi címet adományozott. A Rendőrségi Igazgatási Központban megtartott ünnepségen három Bács-Kiskun megyei rendőr vehetett át elismerést.

Tovább olvas

21 Oct

Újra gallyaznak Félegyházán

Gallyazási munkálatokat végez a DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft. megbízásából a Zöldfelület Kezelő Kertészeti Kft. a nagy-, közép-, és kisfeszültségű szabadvezetéki hálózatok nyomvonalai mentén.

Tovább olvas

[Első]   << Előző    85   86   87   88   89   90   91   92   93   Következő >>   [Utolsó]