Friss hírek

30 Oct

Tanácsok a temetői látogatásokhoz

Közeleg a mindenszentek és a halottak napja, ezért várhatóan megnő a temető környékének gyalogos és jármű forgalma, ilyenkor a szokásosnál többen ellátogatnak hozzátartozóik sírjához. A temetőben és környékén a rend és a biztonság fenntartása mellett különböző, az ünnep nyugalmát veszélyeztető jogsértések - például sírrongálás, viráglopás - megelőzése lesz a civil és egyenruhás rendőrök kiemelt feladata, de emellett a megnövekedett forgalom kezelésére és a balesetveszély csökkentésére is nagy figyelmet fordítanunk majd. Annak érdekében, hogy ne váljon áldozattá, fogadja meg a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési tanácsait.

Tovább olvas

30 Oct

Különleges közgés töriórák a Parlamentben

Október 27-én a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Közgazdasági Szakgimnáziumának tizenkettedik évfolyamos tanulói a Parlamentben jártak Gémesné Székely Enikő, Kolláth Rita, Tóthné Kovács Klára osztályfőnökök, és Fekete Ákos kísérőtanár vezetésével. Az évfolyamot két részre bontották: mindkét csapat külön-külön bejárta az Országházat, majd felváltva egy-egy múzeumpedagógiai órán is részt vettek.

Tovább olvas

28 Oct

Krónika - 2017-10-26 csütörtök

Rádiónk helyi hírösszefoglalója 2017. október 26-án, csütörtökön.

Tovább olvas

28 Oct

Krónika - 2017-10-25 szerda

Rádiónk helyi hírösszefoglalója 2017. október 25-én szerdán.

Tovább olvas

27 Oct

Elhelyezték a defribrillátort az autóbusz pályaudvaron

Az életmentő üveg gyűjtés eredményeként 2017. október 27-én pénteken délelőtt helyezték el a DAKK Zrt kiskunfélegyházi autóbusz állomásán az életmentő, automata defribrillátort.

Tovább olvas

27 Oct

November 6-tól újra zöldjárat

Folyamatosan végzi a biológiailag lebomló hulladék díjmentes - a cég által folyamatosan biztosított biológiailag lebomló zsák és egy kévényi mennyiségben történő - begyűjtését Kiskunfélegyházán az FBH-NP Nonprofit KFT. Novemberben a zöldhulladékot 6-a és 10-e között szállítják el Félegyháza területén.

Tovább olvas

26 Oct

Térkövezett parkolók és új járdák létesültek a Petőfi lakótelepen

Évtizedes elmaradást pótoltak az elmúlt időszakban a Petőfi lakótelepen azzal, hogy a Darvas tér 2 és 3 szám között rendes, térkövezett parkolók létesültek. Ennek a projektnek a hivatalos átadása történt meg október 26-án délelőtt. A közösképviselőket, lakókat Csányi József polgármester és Horváth Gábor a körzet képviselője köszöntötte. A parkolóépítés mellett a Holló László utca 22-24 és 16-18 szám előtti járdaépítési beruházást is átadták csütörtökön délelőtt.

Tovább olvas

25 Oct

Krónika - 2017-10-24 kedd

Rádiónk helyi & térségi hírösszefoglalója október 24-én, kedden.

Tovább olvas

25 Oct

Krónika - 2017-10-23 hétfő

Rádiónk helyi & térségi hírösszefoglalója, október 23-án, hétfőn.

Tovább olvas

25 Oct

Költözik a "káposzta" kút

Közterületi műalkotások áthelyezéséről is tárgyalt október 24-i ülésén a Művelődési és Szociális Bizottság. Új, méltó helyre kerülhet Dózsa György és Bem tábornok szobra, de költöznie kell a városképi ún. káposzta csobogó kútnak is. A részetekről dr. Kiss Ákos Csaba a bizottság elnöke beszélt rádiónknak:

Tovább olvas

[Első]   << Előző    85   86   87   88   89   90   91   92   93   Következő >>   [Utolsó]