Friss hírek

11 Aug

Kiss-Szeniczey Kálmánt támogatja az ellenzék az előválasztási kampányban

Sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a 4. sz. egyéni választókörzetben az ellenzék Kiss-Szeniczey Kálmánt indítja az előválasztáson. Kollár László a sajtótájékoztatón az előválasztás részleteit ismertette.

Tovább olvas

11 Aug

Szombaton este nyílik meg az idei

Augusztus 14-én, szombaton este nyílik meg az idei Miénk Itt a Tér, amely egy héten keresztül várja az érdekődőket a Petőfi téren. A részeltekről Lantos Szabolcs, Hermkens Edit és Papphalmi Róbert nyilatkozott rádiónk reggeli műsorában.

Tovább olvas

06 Aug

Orgonakoncertre várják az érdeklődőket a Szent Istvánt templomba

Az Orgonapont 2021 - nyáresti orgonakoncertek országszerte programsorozat keretében augusztus 8-án, 20 órakor a Szent István templomban "Hangok az orgona bűvöletében" című eseményre várják az érdeklődőket, amelyen a részvétel ingyenes. A programról Fazekas Tamás kántor nyilatkozott rádiónknak.

Tovább olvas

06 Aug

A közlekedésbiztonság lesz a fókuszban a Predator motorostalálkozón

A közlekedésbiztonság lesz a fókuszban a Predator motorostalálkozón, amely jövő héten pénteken és szombaton várja az érdeklődőket a Parkerdőbe, tudtuk meg Lovas Róbert főszervezőtől.

Tovább olvas

06 Aug

Hetedik alkalommal jönnek össze az oldalkocsisok a félegyházi Parkerdőben

Idén hetedik alkalommal rendezik meg a Nemzetközi Oldalkocsis találkozót a kiskunfélegyházi Parkerdőben. A részletekről Ónodi Árpád főszervező nyilatkozott rádiónknak.

Tovább olvas

06 Aug

Petőfi Sándor halálának évfordulójáról emlékeztek meg a félegyháziak

172 évvel ezelőtt esett el Segesvár mellett, Fehéregyháza közelében a szabadságharc költője Petőfi Sándor, akinek neve elválaszthatatlanul egybeforr Kiskunfélegyháza nevével, történetével, hiszen itt élte és töltötte gyerekkorát, s amelyet maga szülővárosának vallott. Ezzel a gondolattal kezdte mondandóját Balla László alpolgármester a Petőfi-téren a költő halálának évfordulójára megrendezett ünnepségen, koszorúzáson. Ünnepi beszédet mondott Juhász István nyugalmazott tanár.

Tovább olvas

03 Aug

VII. Nemzetközi Oldalkocsis találkozó lesz Kiskunfélegyházán

Idén hetedik alkalommal rendezik meg a Nemzetközi Oldalkocsis találkozót a kiskunfélegyházi Parkerdőben. A részletekről Ónodi Árpád főszervező nyilatkozott rádiónknak.

Tovább olvas

28 Jul

Bemutatkozik a Félegyháza torta

Kovács János olimpiai bajnok cukrász, a Kovács Cukrászda tulajdonosa volt a Shaker műsorunk vendége, aki az új, Félegyháza torta keletkezéséről mesélt a hallgatóknak, és egy-egy szelettel meglepte műsorvezetőinket is.

A műsor visszanézhető rádiónk Facebook oldalán is:

www.facebook.com/282490479772/videos/502087500850765

Tovább olvas

28 Jul

Sikeres volt a Korona Modellezősök családi napja a repülőtéren

A tavalyi elsőhöz képest lényegesen többen látogattak ki a Korona Modellező egyesület második családi napjára, amelyet július 24-én szombaton tartottak meg a félegyházi repülőtéren. Kálmán Csaba főszervező rádiónknak a helyszínen elmondta: jóval nagyobb volt az érdeklődés és az ország számos távoli pontjáról is érkeztek modellező barátok is.

Tovább olvas

28 Jul

Félegyházi sportolót is támogat a MOL Alapítvány

Hetvenhét tehetséges fiatal sportolót, összesen 25 millió forint értékben díjazott a MOL Alapítvány idén. Kiskunfélegyházáról Papp Laura Inez, a 3K SE triatlonistája nyerte el a támogatást. Edzőjével, Kornokovics Györgyit kérdeztük a kezdetekről.

Tovább olvas

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]