Friss hírek

17 Mar

Egyre több cserje virágzik az új városközpontban

Egyre több cserje virágzik a belvárosban, a főtéren és a Kossuth utcán, részletezte rádiónk reggeli műsorában Nagy Ágnes főkertész.

Tovább olvas

17 Mar

Elkészült Krepsz János első regénye

Elkészült első regényével a kiskunfélegyházi Krepsz János. A Sárga törpénk szűrt fénye című kötetét előreláthatólag októberben olvashatják az érdeklődők. Krepsz János saját maga is belátja és érzi, hogy megosztó személyiség a városban. – Olyan az élet, mint a légkör egy Fradi-Újpest meccs után: repkednek a lila és a zöld székek – vallja. Szerinte a határozott és nem magában tartott véleménye miatt nem kedvelik többen.

Tovább olvas

04 Mar

Tájékoztató a központi korlátozó intézkedések félegyházi hatásairól

Tisztelt Félegyháziak!


A mai kormányinfón történt bejelentések alapján városunkban a következő szabályok lépnek életbe március 8- tól (hétfőtől): 

Tovább olvas

04 Mar

Március 8-tól két hétig szigorítás jön

 Újabb korlátozásokat, szigorításokat jelentett be Gulyás Gergely a mai Kormányinfón:

Tovább olvas

24 Feb

QR kódok adnak információkat a belváros növényeiről

2020 őszén új, QR kódokat tartalmazó kis táblákra figyelhettek fel a belvárosban és a főtér környékén közlekedők. Ezek a kis táblák azokon a területeken lettek elhelyezve, amelyeket érintett a Zöld Város projekt, így a főtéren, a Petőfi téren, a Kossuth utcán és a Hősök ligeténél is találkozhatunk velük.

Tovább olvas

23 Feb

A város vállalkozóit tartották szem előtt az idei költségvetés megalkotásakor

A 2020-ban váratlanul kirobbant egészségügyi és gazdasági válság ellenére, rengeteg munka és áldozat árán Félegyháza talpon maradt. Az elmúlt egy év következményei miatt azonban több mint egymilliárd forint tűnt el a város kasszájából - nyilatkozta rádiónk reggeli műsorában Csányi József polgármester, aki részletesen beszámolt a város költségvetésének megalkotásával kapcsolatban a főbb kiadásokról, bevételekről, pályázatokról, újratervezésekről.

Nézze vissza itt:

www.facebook.com/282490479772/videos/4086734604684653

Tovább olvas

19 Feb

Sok tervvel készül az évre a Huszka József H.Ö. Egyesület

Sok tervvel készül 2021-es évre a Huszka József Hagyományőrző Egyesület, mondta el rádiónk reggeli műsorában Németh László az egyesület elnöke és Kollár László titkár.


Fotó: Az egyesület tagsága és az emléktábla elhelyezésben segítséget nyújtók 2019-ben.

Tovább olvas

19 Feb

Jövő héten indul a Félegyházi Egészségkorzó

Jövő héten indul a Félegyházi Egészségkorzó, amely Fliszár Dóra és az Egészségfejlesztési iroda közös együttműködésében valósul meg. A részletekről rádiónk reggeli műsorában beszéltek a szervezők.

Tovább olvas

18 Feb

Megoldódik a két család lakhatása

Két önkormányzati bérlakással és bútorokkal segít az Önkormányzat a Kazinczy utcai tűzesetben mindenüket elvesztett félegyházi családoknak. Pénteken költözhet be a két család a soron kívül kiutalt önkormányzati bérlakásokba, amelyet közösségi összefogásból be is bútoroznak részükre. A gyűjtésekről Bajzák Andrea Ifjúsági referens nyilatkozott rádiónk reggeli műsorában.

Tovább olvas

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]