Friss hírek

27 Nov

Tartós élelmiszert gyűjtenek a félegyházi rászorulóknak

Tartós élelmiszer gyűjtésbe kezdett a Torony ABC, amelyhez az Önkormányzat segítségét is kérték, mondták el rádiónk reggeli műsorában Bajzák-Csikós Ágnes üzletvezető és Bajzák Andrea az önkormányzat munkatársa.

Tovább olvas

27 Nov

Tarthatatlanná vált a helyzet a lakótelepi háziorvosi rendelőben

Ezúton tájékoztatom tisztelt betegeimet és minden érintettet, hogy háziorvosi rendelésem haladéktalan áthelyezését kezdeményeztem a megfelelő fórumokon és állami hatóságoknál a Darvas tér 1. szám alatti rendelőből a Korond utca 5. szám alatti Egészségközpontba. Döntésem oka, hogy a Darvas téri orvosi rendelőben az adott körülmények között nem lehet teljesíteni a járványhelyzet kívánta biztonsági feltételeket, ebből adódóan a betegek, kollégáim, és sajátmagam egészségének megőrzését. A helyzet súlyossága miatt ígéretet kaptam az ÁNTSZ-től, hogy a szükséges határozatot soron kívül ki fogják adni. Egyben jeleztem az önkormányzatnak, hogy amennyiben nem teljesülnek maradéktalanul a körzet betegeinek biztonságos ellátásához szükséges feltételek, elgondolkodom a szerződésem meghosszabbításán.

Tovább olvas

23 Nov

Összefogtak a helyi rádiók

Példátlan összefogásra készülnek a helyi rádiók. Céljuk, hogy könnyebbé tegyék a kórházban ápolt gyermekek számára a szeretteikkel való kapcsolattartást a járványhelyzet karácsonyi időszakában. A Helyi Rádiók Országos Egyesületének összes tagja csatlakozott a kampányhoz, az akció így az egész országon átível majd.

segelyszervezet.hu/radio

Tovább olvas

20 Nov

Dr. Kmeth Sándor interjú - Covid19

Mit tegyünk, hogy le legyünk / Mit tehetünk ha már covid-osak lettünk? Dr. Kmeth Sándor orvos, természetgyógyász válaszolt Csányi Ágnes kérdéseire.

Tovább olvas

18 Nov

A gyertyagyújtást máshogyan, de megtartják

A járványügyi szigorítások miatt a város adventi rendezvényeit is le kellett mondani, de ahogy arról korábban már beszámoltunk, voltak tervek arra, hogy az adventi gyertyagyújtást valamilyen módon a megfelelő óvintézkedések betartása mellett meg lehessen tartani. A végső megoldás a napokban született meg, erről Keresztes Tünde az önkormányzat munkatársa beszélt rádiónk reggeli műsorában.

Fotó: archiv

Tovább olvas

14 Nov

Határozatlan ideig szünetel az ügyfélfogadás a Távhőszolgáltatónál

 A Félegyházi Fejlesztési Nonprofit Kft. tájékoztatja a távhőszolgáltatást igénybe vevő fogyasztóit, hogy a koronavírus terjedésének megelőzése és minimalizálása érdekében a személyes ügyfélfogadás 2020. november 16-tól határozatlan ideig szünetel.


Kérjük, hogy tisztelt Fogyasztóink ügyintézésére az elektronikus vagy telefonos elérhetőségeinket szíveskedjenek választani. Az elektronikus ügyintézéshez szükséges nyomtatványok honlapukon elérhetőek

https://kiskunfelegyhaza.hu/tavho/nyomtatvanyok

Elérhetőségek:

Tel: (+36) 76/461-428
E-mail: tavho@kiskunfelegyhaza.hu

Tovább olvas

11 Nov

Itt kell használni a kiskunfélegyházi közterületeken a maszkot

A kormány tegnapi (2020.11.10-i) döntése értelmében a 10.000 fő feletti települések polgármestereinek kell döntést hozniuk a közterületeken és a nyilvános helyeken a maszkviselési szabályokról. A sajtóban megjelent hírekkel ellentétben nem kötelező a maszkviselés a közterületeken, csak ott ahol azt a polgármester meghatározza.

Tovább olvas

10 Nov

Befejeződött a II-es Ipari Park kivitelezése

Elkészült a kettes Ipari Park, jelentette be kedd délelőtti sajtótájékoztatón Balla László alpolgármester, aki beszámolt arról is, hogy tervben van egy harmadik, illetve a most átadott területnek további fejlesztési lehetőségei.

Tovább olvas

09 Nov

Tovább szépülnek és épülnek az intézmények Bugacon

Tovább épülnek és szépülnek Bugac intézményei. A Magyar Falu Program keretében mintegy 5 Millió Ft-ot nyert a település 6 db új játék telepítésére, nyilatkozta rádiónknak Szabó László polgármester.

Tovább olvas

06 Nov

Online formában mutatják be Fekete Aliz új kötetét

Online formában mutatják be a közeljövőben Fekete Aliz - írói néven Alice. C. Tarian új könyvét, amelynek felvétele csütörtökön zajlott a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban. A rendhagyó bemutatóról és a könyvről nyilatkozott a sajtó munkatársainak.

Tovább olvas

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]