Friss hírek

26 Jan

4 évszakos fotókalandot hirdetett a Tourinform iroda

2021-ben először hirdeti meg Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata és a Tourinform Iroda Egy kép többet ér ezer szónál – 4 évszakos fotókaland című felhívását. A részletekről Olasz Anita, a félegyházi Tourinform iroda vezetője beszélt rádiónk reggeli műsorában.

Tovább olvas

15 Jan

Kis-Szeniczey Kálmán lehet a 4-es választókörzetben Lezsák Sándor kihívója jövőre

Kis-Szeniczey Kálmánt indítja az ellenzék a 2022-i választások, mondta el pénteki sajtótájékoztatóján Schmuk Erzsébet az LMP társelnöke Kiskunfélegyházán.

Tovább olvas

14 Jan

Idén már aktív évet tervez a Bajtársi Egyesület

Idén már aktív évet tervez a Petőfi Sándor Bajtársi Egyesület, tudtuk meg Hideg István ny. őrnagytól az egyesület elnökétől.

Tovább olvas

12 Jan

150 millió forintból fejleszthet a Szent Benedek PG

150 millió forintos támogatásból eszközfejlesztéseket végezhet a Szent Benedek PG iskola, nyilatkozta rádiónknak Rokolya Csaba igazgató.

Tovább olvas

08 Jan

Eredményes projektzáró a Kiskunhalasi Szakképzési Centrumban

549,99 millió forint európai uniós támogatás segítségével valósította meg „A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum fejlesztése a végzettség nélküli iskolaelhagyás csökkentéséért” című GINOP-6.2.3 azonosító számú projektet a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum. A tevékenységeket 36 hónapon keresztül, 2018. január 15. és 2021. január 15. közötti időben Kiskunhalason, Kiskőrösön és Kiskunfélegyházán öt iskolában végezték.

Fotók: Vira.hu

Tovább olvas

08 Jan

Szabadtéri szakmabemutatót tartanak a Mezgések

A Mezgében folyamatosan zajlik az élet, mondta Rózsa Pál igazgató rádiónk reggeli műsorában, aki felhívta a figyelmet arra, hogy két alkalommal, szabadtéri szakmabemutatót tartanak a 8. osztályosok számára most pénteken (2021. január 8.) és jövő pénteken (2021. január 15.).

Tovább olvas

08 Jan

Számos terv van 2021-re Petőfiszálláson

Számos fejlesztési terve van Petőfiszállásnak is 2021-re, tudtuk meg Szász János polgármestertől.

Tovább olvas

01 Jan

2020 legfontosabb helyi hírei

Kiskunfélegyházán történt legfontosabb hírek, történések, 2020-ból.

Tovább olvas

23 Dec

Nem lesz éjféli mise Kiskunfélegyházán

Kiskunfélegyházán sem az Ótemplomban sem az újtemplomban nem lesz éjféli, sem délutáni szentmise, nyilatkozta Hajagos Gyula esperes a Rádió Smile reggeli műsorában.

Tovább olvas

21 Dec

Képek az ország vasútjairól kiállítás a félegyházi Vasútállomáson

A Vasúttörténeti Alapítvány egyik hagyományos rendezvénye az Országos Vasutas Fotókiállítások anyagainak különböző helyeken történő kiállítása, vándoroltatása. A pályázatokat és a kiállításokat 1996 és 2014 között tíz alkalommal rendezték meg analóg formában. Ezután viszont a Vasutasok Országos Közművelődési Egyesületének győri Művelődési Házával közösen hirdették meg a pályázatokat, mégpedig digitális minőségben, viszont a kiállításra is alkalmasnak talált felvételeket papír alapúra kinyagyíttatják és kiállításokon bemutatják - közölte szerkesztőségünkel Nagy József kuratóriumi titkár.

Tovább olvas

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]