Szerelőműhely-komplexum nyílt Kiskunfélegyházán

Szerelőműhely-komplexum nyílt Kiskunfélegyházán

Megnyitotta a Globe Auto Kft. szerelőműhely-komplexumát Kiskunfélegyházán, az egykori városszéli szórakozóhely épületében. A műhelyek ünnepélyes átadása március 30-án volt, ahol megjelent Csányi József polgármester, dr. Faragó Zsolt jegyző, dr. Réczi László képviselő és dr. Kiss Ákos Csaba, a térség önkormányzati képviselője.

Balogh István, a Globe Auto Kft. ügyvezetője bemutatta telephelyet és ismertette a szolgáltatásaikat. Kiemelte: az autópályáról letérő ügyfelek és a városlakók mellett a teherautók tulajdonosai számára is elérhetőek a szolgáltatások, hiszen a komplexum tágassága, nagy alapterülete lehetővé teszi ezeknek a járműveknek a mozgatását. A munkavállalók száma jelenleg 4 fő, ám a keretet bővíteni szeretné a jövőben helyi, fiatal munkaerővel. Szívesen foglalkoztat pályakezdőket is, véleménye szerint rugalmasak, gyorsak és jó szaktudásúak a friss szakképesítéssel rendelkezők. Balogh István elárulta, hogy évek óta dédelgetett álma valósult meg most, hogy bemutathatja a műhelykomplexumot és hálásan köszöni mindenkinek, aki hitt benne.

Csányi József polgármester hangsúlyozta, hogy mindig nagy öröm számára, ha olyan fiatal tér vissza és tervezi Kiskunfélegyházán a jövőjét, aki előzőleg éveket élt külföldön.


Dr. Kiss Ákos Csaba, a térség önkormányzati képviselője üdvözölte a kezdeményezést, hiszen – mint mondta – lakossági fórumokon elhangzott már többször, hogy a Kossuthváros egy alvó városrész és itt nincs semmi.

Meghallgatható hanganyag