Ismét Csányi Józsefnek szavazott bizalmat Kiskunfélegyháza

Ismét Csányi Józsefnek szavazott bizalmat Kiskunfélegyháza

Problémamentes volt a helyhatósági választás Félegyházán. Október 13-án a félegyházi választásra jogosultak mintegy fele adta le voksát a szavazókörökben. A választók nem hagytak kétséget afelől, hogy Csányi Józsefet, a jelenlegi polgármestert szeretnék látni ismét a város elöljáróságának élén. Csányi József higgadtan fogadta az eredményt.

A kistérségben számos településen maradtak a korábbi településvezetők. Bugacon Szabó László, Pálmonostorán Cseszkó László, Petőfiszálláson Szász János, Gátéron Jánosiné Gyermán Erzsébet, Tiszaalpáron dr. Vancsura István, a megyeszékelyen pedig továbbra is Szemereyné Pataki Klaudia a polgármester. Változás történt azonban Kunszálláson, ahol Almási Roland Márk kapott bizalmat, Városföldön viszont a nagy kampány ellenére mégsem Kovács Imrét, hanem a korábbi vezetőt, Veszelka Mihályt szavazta meg a település lakossága. Lakiteleken a két független indulóból végül Madari Róbert lett a befutó, Kiskunmajsán pedig Szank korábbi polgármestere, Patkós Zsolt lett az új polgármester. 

- Az ellenzék jelöltjénél elgurult a pirula

Közösségi oldalán foglalta össze a választás eredményével kapcsolatos gondolatait Kolossai János, a Veled a Városunkért Egyesület polgármesterjelöltje. „Mint tudjuk, ma október 13-án Kiskunfélegyháza is a választás során, mint minden magyar város, kitöltötte az IQ tesztjét, ami a következő adatokat mutatta: 12% használja az eszét, nekik külön meg is köszönöm bátorságukat, hogy megpróbálták a várost kihúzni a Veled a Városunkért Egyesület jelöltjein keresztül a sz@rból. Sajnos a 88% százaléknak, csak gratulálni tudok a végtelen ostoba, gyáva, fenéknyaló viselkedésükhöz, remélem a részben sárga térkővel lefedett tér és az egy évre csatatérré változtatott város, majd megoldja az összes problémájukat, mint pl. egészségügyi, közlekedési, közbiztonsági, béremelési és ukrán vendégmunkások által majd molesztált leánygyermekeik stb - írta az azóta már megszüntetett oldalán Kolossai.

Meghallgatható hanganyag