A Rádió Smile egy igen fiatalos rádióadó, mely rendkívül színes zenei- és műsorkínálata miatt igen nagy népszerűségnek örvend. Természetesen a rádióadó alapvető funkciója, hogy a térség legújabb híreiről hitelesen informálja a hallgatókat, emellett azonban a szórakoztatás is komoly cél. Ennek érdekében sok kitűnő minőségű zene, valamint sokszínű műsorkínálat jellemzi a Rádió Smile műsorát. 

 

A szerkesztőség a kezdetek óta azon dolgozik, hogy a rádió egyszerre legyen szórakoztató és informatív. A helyi híreken kívül természetesen a nagyvilágban történtek se maradhatnak ki a hírműsorokból, így aki a kiskunfélegyházi Rádió Smile-t választja, garantáltan nem fog lemaradni semmi fontosról.

A Rádió Smile 2008 November 15-én kezdte meg adását Kiskunfélegyházán és közvetlen kistérségében az FM 89.9MHz-en és Online adással. A stáb az első években önkéntesekből állt, ezért a vezetőség arra törekedett, hogy a stúdió és adótechnika viszont minél modernebb eszközökből álljon, hogy a munkavégzés gördülékeny és időhatékony legyen. Ez a döntés visszagondolva megfelelő döntésnek bizonyult. Jelenleg két, korszerű, modern stúdió, és egy esztétikus, otthonos szerkesztőségből készülnek a rádió műsorai.

A műsorkészítések mellett az elmúlt 9 év alatt számos kisebb és nagyobb saját rendezvényt bonyolítottunk le Kiskunfélegyházán, vagy kapcsolódtunk be városi, civil rendezvényekbe. 2009-ben szerveztünk saját Autósnapot a Tesco parkolóban, volt OnLeány Szépségverseny amelynek záróakkordja egy Strandparty-val egybekötött eredményhirdetés volt. Tartottunk Paintball-os túszmentő bemutatót a megyei kommandósok egykori vezetőjének, Héjjas Jánosnak a segítségével, betanításával, amelyben Stohl András színész is részt vett. 2009 augusztus 20-án a városi programba beilleszkedve, elhívtuk Fekete Krisztián Forma 3000-es európabajnok autóversenyzőt és 2 autóját, amelyeket nem csak megnézhettek az érdeklődők, de bele is ülhettek a versenyautókba, majd Krisztián 250 km/h-val végigszáguldott a Bajcsy utcán.


Stúdión belül rendszeresen érkeznek hozzánk vendégek a közéletből, a város oktatási és kulturális életéből, és természetesen a Rocktár élőzenei bázisra érkező zenekarok, előadók is, így vendégül láthattuk már többek között a Compact Disco-t, a Paddy & the Rats-et, a Belmondo zenekart, a Zanzibárt, Gájer Bálintot, Ganxsta Zolee-t, a Kowalsky meg a Vegát, Ágnest és természetsen a helyi "A Láma Dalai" zenekart is.

Elvesztetted? Megtaláltad? Nálunk ingyenesen feladhatod lakossági hirdetésed. Ha megkerül, az nekünk is örömet okoz! :)