Krónika című hírműsorunkat a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.
Ha megkérdezik, mondja el: Ön is a 89.9 Rádió Smile-t hallgatja! Köszönjük!
A rádió médiaszolgáltatási tevékenységet a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.
Csak Csajok! Pilán Évivel, minden vasárnap 10:00-tól!
Január 17 - 18:00 - Színházterem
Piacvezető Kiskunfélegyházán a Rádió Smile!
Mi szólt?
Friss hírek

18 Jan

Falusi disznóvágás lesz Petőfiszálláson

Petőfiszállás Önkormányzatának Képviselőtestülete sok szeretettel meghívja Önöket a 2019. február 2-án 7 órakor kezdődő Hagyományőrző Falusi Disznóvágásra. A disznóvágás módja a régi hagyományokat eleveníti fel. A programról Szász János, Petőfiszállás polgármestere beszélt rádiónknak.

Tovább olvas

18 Jan

Félegyházi alkotók munkáiból nyílt tárlat a Művelődési Központban

Január 16-án nyílt meg a Móra Ferenc Művelődési Központban az a kiállítás, melyen a félegyházi képzőművészek alkotásait tekinthetjük meg. A kiállítást Szabó Ildikó művésztanár ajánlotta az érdeklődők figyelmébe.

Tovább olvas

16 Jan

A betegség alatti étkezés volt a téma a Betűbölcsiben

Egy nagyon aktuális téma, a betegségek és a betegség alatti étkezés volt a témája a 2019-es első betűbölcsinek, amelynek a Petőfi Sándor V. Könyvtár gyermekrészlege biztosít helyszínt. Szekeres Bernadett dietetikussal, a keddi rendezvény előadójával beszélgettünk a téma kapcsán.

Tovább olvas

12 Jan

A Don-i tragédia 76. évfordulójára emlékeztünk

A Don-i tragédia 76. évfordulójára emlékezett Január 11-én délután Kiskunfélegyháza. A megemlékezésen jelen volt a szervező Önkormányzat képviseletében Balla László és Rosta Ferenc alpolgármesterek, a Móra Ferenc Közművelődési Egyesület és a Petőfi Sándor Bajtársi Egyesület. A megemlékezést megtisztelte jelenlétével a valószínűleg egyetlen félegyházi túlélő, id. Csányi József úr.

Tovább olvas

11 Jan

Utolsó útjára kísérték dr Garai István Leventét

2019 január 11-én délután utolsó útjára kísérték dr. Garai István Leventét, Kiskunfélegyháza egykori alpolgármesterét, országgyűlési képviselőjét, sportorvost.

Búcsúztató beszédet mondott Kiskunfélegyháza polgármestere, Csányi József, és Kórózs Lajos az Országgyűlés Népjóléti Bizottságának szocialista elnöke.

Tovább olvas

02 Jan

Fejlesztéseket tervez Reményi Richárd a Moziban

Több év szünet után 2014 márciusában nyílt meg újra a félegyházi Petőfi Mozi, amelynek a bérleti és üzemeltetési jogát a Pannon 2001 Mozgókép Kft nyerte el. Az 5 éves időszak idén tavasszal jár le, az önkormányzat pedig még a 2018-as utolsó bizottsági és testületi ülésén döntött az újrapályáztatásról. Az ülésen elhangzott, hogy jelenlegi üzemeltetője, Reményi Richárd is kíván újra pályázni, nyertessége esetén pedig további fejlesztéseket is tervez. A részletekről telefonon keresztül beszélt rádiónknak az üzemeltető.
Reményi Richárdot halljuk.

Tovább olvas