Friss hírek

08 Dec

Javában zajlik a Zeneiskola épületének felújítása

Javában zajlik a zeneiskola Petőfi téri épületének felújítása, amelyre nemrég a tankerületi központ nyert forrást. A részletekről Kis-Fekete Vilmos, a Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója beszélt rádiónk reggeli műsorában.

Tovább olvas

08 Dec

Már a jövő évi költségvetésen dolgoznak a városházán

Már javában zajlik Kiskunfélegyháza 2021-es költségvetésének tervezése, tudta meg rádiónk Csányi József polgármestertől.

Tovább olvas

08 Dec

Jól gazdálkodott idén az önkormányzat

A nehézségek ellenére jól gazdálkodott idén az önkormányzat, így a helyi szociális ágazatban dolgozókat is tudták támogatni - nyilatkozta rádiónknak Csányi József polgármester, akit arra kértünk összegezze az idei évet.

Tovább olvas

08 Dec

Lábbeliket kaptak a kiskunhalasi járványkórház dolgozói

Berkemann lábbelit kaptak azok, akik ezekben a hetekben részt vesznek a kiskunhalasi járványkórház munkájában. A közel négymillió forint értékű adománnyal azoknak az egészségügyi dolgozóknak szeretne segítséget nyújtani a vállalat, akik a koronavírusban szenvedő betegek életéért küzdenek. Az ajándékot Dr. Szepesvári Szabolcs, a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház főigazgatója és Dittmayer Péter ápolási igazgató vette át. Dr. Szepesvári Szabolcsot halljuk.

Tovább olvas

08 Dec

Döntés született három vezetői álláshelyről

A veszélyhelyzet miatt nem ülésezett a város képviselő-testülete, így a napirendi pontokat újra online szavazhatta meg a képviselőtestület. Ebből kiderült, hogy a Művelődési Központ, a Kiskun Múzeum és a Szivárvány Intézményt kik vezethetik a jövőben. A részletekről Csányi József polgármester nyilatkozott rádiónknak.

Tovább olvas

08 Dec

Modok Ágnes tanácsadó szakpszichológus tartott online előadást a Könyvtárban

Modok Ágnes tanácsadó szakpszichológus tartott online előadást a Könyvtárban - "Változtatni tudni kell! avagy Hogyan vezessük életünk fonalát? címmel. Modok Ágnest halljuk.

Tovább olvas

03 Dec

Kérték a szociális szféra támogatását, a rendeletet nem szavazták meg

Bő egy héttel ezelőtt küldte szét a helyi sajtónak a Veled a Városunkért Egyesület azt a levelet, amelyben arra kérik Kiskunfélegyháza város vezetését, hogy adjanak egyszeri támogatást azoknak a szociális szférában alkalmazottaknak is, akik nem részesültek az idén tavasszal, az egészségügyben dolgozva a fél milliós juttatásban. Ennek ellenére a november végi "online " testületi ülésen a Veled a Városunkért Egyesület képviselői mégsem szavazták meg azt a napirendi pontot, amely a költségvetési rendelet módosításáról (a dolgozók juttatásának biztosításához szükséges forrás biztosításáról) szólt. A részletekről nyilatkozott rádiónknak Csányi József polgármester.

Tovább olvas

01 Dec

Napokon belül költözhet be az Orvosi rendelő a Petőfi lakótelepről

Napokon belül költözhet a háziorvosi rendelő a Petőfi lakótelepről az Egészségközpontba, miután tarthatatlanná vált a helyzet, írta rádiónknak is megküldött levelében dr. Patocskai Máté háziorvos, aki a konkrétumokat hétfőn (11.30.) reggel mondta el rádiónk reggeli műsorában.

Tovább olvas

27 Nov

Átadták az új Ipari parkot

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata 1,4 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyert a TOP-1.1.1-16-BK1-2017-00003 azonosító számú projekt keretében a Kiskunfélegyházi Ipari Park II. ütem fejlesztésére. A beruházás kivitelezése befejeződött, a projektzáró rendezvényre november 25-én került sor. Csányi József polgármestert és Mák Kornélt a Bács Kiskun Megyei Közgyűlés alelnökét halljuk:

Tovább olvas

27 Nov

Új vezetője lesz januártól a Szivárvány intézménynek

2021 januárjától új vezetője lesz a Szivárvány Személyes gondoskodást nyújtó intézménynek, tudtuk meg Gálig Erzsébet leköszönő igazgatónőtől, aki rádiónk reggeli műsorában beszélt az idei, embert próbáló helyzetről.

Tovább olvas

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]