Friss hírek

08 Jan

Szabadtéri szakmabemutatót tartanak a Mezgések

A Mezgében folyamatosan zajlik az élet, mondta Rózsa Pál igazgató rádiónk reggeli műsorában, aki felhívta a figyelmet arra, hogy két alkalommal, szabadtéri szakmabemutatót tartanak a 8. osztályosok számára most pénteken (2021. január 8.) és jövő pénteken (2021. január 15.).

Tovább olvas

08 Jan

Számos terv van 2021-re Petőfiszálláson

Számos fejlesztési terve van Petőfiszállásnak is 2021-re, tudtuk meg Szász János polgármestertől.

Tovább olvas

01 Jan

2020 legfontosabb helyi hírei

Kiskunfélegyházán történt legfontosabb hírek, történések, 2020-ból.

Tovább olvas

23 Dec

Nem lesz éjféli mise Kiskunfélegyházán

Kiskunfélegyházán sem az Ótemplomban sem az újtemplomban nem lesz éjféli, sem délutáni szentmise, nyilatkozta Hajagos Gyula esperes a Rádió Smile reggeli műsorában.

Tovább olvas

21 Dec

Képek az ország vasútjairól kiállítás a félegyházi Vasútállomáson

A Vasúttörténeti Alapítvány egyik hagyományos rendezvénye az Országos Vasutas Fotókiállítások anyagainak különböző helyeken történő kiállítása, vándoroltatása. A pályázatokat és a kiállításokat 1996 és 2014 között tíz alkalommal rendezték meg analóg formában. Ezután viszont a Vasutasok Országos Közművelődési Egyesületének győri Művelődési Házával közösen hirdették meg a pályázatokat, mégpedig digitális minőségben, viszont a kiállításra is alkalmasnak talált felvételeket papír alapúra kinyagyíttatják és kiállításokon bemutatják - közölte szerkesztőségünkel Nagy József kuratóriumi titkár.

Tovább olvas

21 Dec

Benyújtotta költségvetési javaslatait a Veled a Városunkért frakciója

Benyújtotta a jövő évi városi költségvetéshez a javaslatait a Veled a Városunkért Egyesület frakciója. Ennek részleteiről, és a legutóbbi virtuális testületi ülés egyes pontjairól is szólt a múlthéten megtartott sajtótájékoztató.

Tovább olvas

17 Dec

Ajándékcsomagokkal pótolja az elmaradó rendezvényeit Balla László

Idén nem tarthatják meg a szeretetebédet, de az Idősek karácsonya rendezvényről is le kellett mondania Balla László alpolgármesternek, az 5-ös számú körzet képviselőjének, aki úgy döntött, előre összeállított ajándékcsomagokat fog eljuttatni azokhoz ahol ez is segítség lehet.

Tovább olvas

17 Dec

Utó-karácsonyi koncert várható a Koncert fúvószenekartól

A 80-as évek óta nem volt arra példa, hogy elmaradt volna a Kiskunfélegyházi Koncert Fúvószenekar hagyományos karácsonyi koncertje, kezdte gondolatait Tóth László karnagy, amikor telefonon arról kérdeztük: mi lesz az idei koncerttel, valamikor a későbbiekben megtartják-e?

Tovább olvas

14 Dec

Az öröm gyertyáját is meggyújtották vasárnap a város adventi koszorúján

Fellobbant a harmadik, az öröm gyertyája a város adventi koszorúján. Az esemény után Csányi József polgármester nyilatkozott rádiónknak.

Tovább olvas

11 Dec

Félegyházi összefogásnak köszönhetően autót kapott Panka családja

December 10-én hajnalban ismeretlen kamionos összetörte annak a gátéri családnak az utcán parkoló autóját, akik életében nélkülözhetetlen a jármű. A legkisebb lányuknál, Pankánál tavaly diagnosztizálták a leukémia egyik fajtáját. Műtétek és terápiák sora vette kezdetét, a budapesti kezelések miatt pedig folyamatosan szükségük van autóra, hiszen a kislány tömegközlekedéssel nem utazhat. Az édesanya kétségbeesett Facebook-posztja után a félegyházi autókereskedők gyűjtésbe kezdtek és gyakorlatilag egy óra leforgása alatt összeadták a család új autójának árát.

Egy hét és már a családnál lesz ez a Ford Focus


A gyűjtés részleteiről Nánási Brigitta, a Hanák Car Trade Kft. munkatársa rádiónk reggeli műsorában elmondta, hogy maguk sem gondolták, hogy ilyen sokan, ilyen gyorsan az ügy mellé állnak.

Fotó: Csányi Marianna Facebook

Tovább olvas

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]