Friss hírek

21 Dec

Benyújtotta költségvetési javaslatait a Veled a Városunkért frakciója

Benyújtotta a jövő évi városi költségvetéshez a javaslatait a Veled a Városunkért Egyesület frakciója. Ennek részleteiről, és a legutóbbi virtuális testületi ülés egyes pontjairól is szólt a múlthéten megtartott sajtótájékoztató.

Tovább olvas

17 Dec

Ajándékcsomagokkal pótolja az elmaradó rendezvényeit Balla László

Idén nem tarthatják meg a szeretetebédet, de az Idősek karácsonya rendezvényről is le kellett mondania Balla László alpolgármesternek, az 5-ös számú körzet képviselőjének, aki úgy döntött, előre összeállított ajándékcsomagokat fog eljuttatni azokhoz ahol ez is segítség lehet.

Tovább olvas

17 Dec

Utó-karácsonyi koncert várható a Koncert fúvószenekartól

A 80-as évek óta nem volt arra példa, hogy elmaradt volna a Kiskunfélegyházi Koncert Fúvószenekar hagyományos karácsonyi koncertje, kezdte gondolatait Tóth László karnagy, amikor telefonon arról kérdeztük: mi lesz az idei koncerttel, valamikor a későbbiekben megtartják-e?

Tovább olvas

14 Dec

Az öröm gyertyáját is meggyújtották vasárnap a város adventi koszorúján

Fellobbant a harmadik, az öröm gyertyája a város adventi koszorúján. Az esemény után Csányi József polgármester nyilatkozott rádiónknak.

Tovább olvas

11 Dec

Félegyházi összefogásnak köszönhetően autót kapott Panka családja

December 10-én hajnalban ismeretlen kamionos összetörte annak a gátéri családnak az utcán parkoló autóját, akik életében nélkülözhetetlen a jármű. A legkisebb lányuknál, Pankánál tavaly diagnosztizálták a leukémia egyik fajtáját. Műtétek és terápiák sora vette kezdetét, a budapesti kezelések miatt pedig folyamatosan szükségük van autóra, hiszen a kislány tömegközlekedéssel nem utazhat. Az édesanya kétségbeesett Facebook-posztja után a félegyházi autókereskedők gyűjtésbe kezdtek és gyakorlatilag egy óra leforgása alatt összeadták a család új autójának árát.

Egy hét és már a családnál lesz ez a Ford Focus


A gyűjtés részleteiről Nánási Brigitta, a Hanák Car Trade Kft. munkatársa rádiónk reggeli műsorában elmondta, hogy maguk sem gondolták, hogy ilyen sokan, ilyen gyorsan az ügy mellé állnak.

Fotó: Csányi Marianna Facebook

Tovább olvas

08 Dec

Javában zajlik a Zeneiskola épületének felújítása

Javában zajlik a zeneiskola Petőfi téri épületének felújítása, amelyre nemrég a tankerületi központ nyert forrást. A részletekről Kis-Fekete Vilmos, a Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója beszélt rádiónk reggeli műsorában.

Tovább olvas

08 Dec

Már a jövő évi költségvetésen dolgoznak a városházán

Már javában zajlik Kiskunfélegyháza 2021-es költségvetésének tervezése, tudta meg rádiónk Csányi József polgármestertől.

Tovább olvas

08 Dec

Jól gazdálkodott idén az önkormányzat

A nehézségek ellenére jól gazdálkodott idén az önkormányzat, így a helyi szociális ágazatban dolgozókat is tudták támogatni - nyilatkozta rádiónknak Csányi József polgármester, akit arra kértünk összegezze az idei évet.

Tovább olvas

08 Dec

Lábbeliket kaptak a kiskunhalasi járványkórház dolgozói

Berkemann lábbelit kaptak azok, akik ezekben a hetekben részt vesznek a kiskunhalasi járványkórház munkájában. A közel négymillió forint értékű adománnyal azoknak az egészségügyi dolgozóknak szeretne segítséget nyújtani a vállalat, akik a koronavírusban szenvedő betegek életéért küzdenek. Az ajándékot Dr. Szepesvári Szabolcs, a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház főigazgatója és Dittmayer Péter ápolási igazgató vette át. Dr. Szepesvári Szabolcsot halljuk.

Tovább olvas

08 Dec

Döntés született három vezetői álláshelyről

A veszélyhelyzet miatt nem ülésezett a város képviselő-testülete, így a napirendi pontokat újra online szavazhatta meg a képviselőtestület. Ebből kiderült, hogy a Művelődési Központ, a Kiskun Múzeum és a Szivárvány Intézményt kik vezethetik a jövőben. A részletekről Csányi József polgármester nyilatkozott rádiónknak.

Tovább olvas

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]