Krónika hírműsorunkat a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.
Ha megkérdezik, mondja el: Ön is a 89.9 Rádió Smile-t hallgatja! Köszönjük!
Kiskunfélegyháza piacvezető rádiója, a 89.9 Rádió Smile! KÖSZÖNJÜK!
FM 89.9 MHz - Rádió Smile, a 90-es évek & az ezredforduló kedvencei!
Műszaki fejlesztésünket a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.
bITmobil műsorunkat a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.
Augusztus 19-22 - Sportcsarnok és környéke
Mi szólt?
Friss hírek

03 Aug

VII. Nemzetközi Oldalkocsis találkozó lesz Kiskunfélegyházán

Idén hetedik alkalommal rendezik meg a Nemzetközi Oldalkocsis találkozót a kiskunfélegyházi Parkerdőben. A részletekről Ónodi Árpád főszervező nyilatkozott rádiónknak.

Tovább olvas

28 Jul

Bemutatkozik a Félegyháza torta

Kovács János olimpiai bajnok cukrász, a Kovács Cukrászda tulajdonosa volt a Shaker műsorunk vendége, aki az új, Félegyháza torta keletkezéséről mesélt a hallgatóknak, és egy-egy szelettel meglepte műsorvezetőinket is.

A műsor visszanézhető rádiónk Facebook oldalán is:

www.facebook.com/282490479772/videos/502087500850765

Tovább olvas

28 Jul

Sikeres volt a Korona Modellezősök családi napja a repülőtéren

A tavalyi elsőhöz képest lényegesen többen látogattak ki a Korona Modellező egyesület második családi napjára, amelyet július 24-én szombaton tartottak meg a félegyházi repülőtéren. Kálmán Csaba főszervező rádiónknak a helyszínen elmondta: jóval nagyobb volt az érdeklődés és az ország számos távoli pontjáról is érkeztek modellező barátok is.

Tovább olvas

28 Jul

Félegyházi sportolót is támogat a MOL Alapítvány

Hetvenhét tehetséges fiatal sportolót, összesen 25 millió forint értékben díjazott a MOL Alapítvány idén. Kiskunfélegyházáról Papp Laura Inez, a 3K SE triatlonistája nyerte el a támogatást. Edzőjével, Kornokovics Györgyit kérdeztük a kezdetekről.

Tovább olvas

28 Jul

Strandoltak a félegyházi rendőrök

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. július 27-én a Félegyházi Termál Parkfürdő területén prevenciós napot tartottak. Az előadók a fiatalokat célozták meg programjukkal, mivel a városban működő Izgő-Mozgó Kölyökklub a fürdő területén rendezte meg nyári táborainak egyikét, így pancsoló gyerekekből nem volt hiány a nap folyamán.


A kicsik és nagyobbak játékos módokon tanulhatták meg, hogyan vigyázzanak értékeire akkor is, amikor éppen nyaralnak. A közlekedési ismereteket kvíz segítségével, valamint rajzos-színezős feladatokon keresztül sajátíthatták el. A részletekről dr. Horváth-Rekedt Gréta rendőr főhadnagy nyilatkozott rádiónknak.

Tovább olvas

26 Jul

Féláron utazhatnak a Kiskun Expo látogatói Félegyházára

Idén augusztus 19. és 22. között tölti meg programokkal és nyüzsgéssel a várost a Félegyházi Napok. A rendezvénysorozat több helyszínen várja a látogatókat változatos programokkal, esténként élő nagykoncertekkel, kitelepült kézműves sátrakkal, vendéglátó egységekkel, borutcával, vidámparkkal.
A Félegyházi Napok kiemelt újdonsága a KISKUN EXPO, amelyet a városi sportcsarnokban rendeznek meg augusztus 19. és 22. között. A programsorozat egyik fő támogatója a MÁV Zrt, amely konkrét programokkal is bekapcsolódik a három napos rendezvénybe. Erről Tóth László a Kiskunfélegyházi állomás állomásfőnöke nyilatkozott rádiónknak:

Tovább olvas