Este 22:00-ig lesznek nyitva a félegyházi temetők

Este 22:00-ig lesznek nyitva a félegyházi temetők

A temetők november 1-től 4-ig 06:00 órától, 22:00 óráig tartanak nyitva. A temetők területén belül, csak nyitvatartási időben lehet tartózkodni. Felhívjuk a november 1.és november 4. között a Felső- és Alsó-temetőkbe látogató autósok, kerékpárosok és motorosok figyelmét, hogy a temetők környékén az alábbi forgalmirend-változásokra kerül sor:

 - A Nádasdy utca, Ficsór József utca és a temető közötti szakaszán mindkét oldalon tilos lesz a megállás, parkolás, illetve ez a szakasz egyirányúsításra kerül, gépjárművel behajtani csak a Ficsór József utca felöl lehet.

- A Felső-temető, területére a forgalom-irányítók csak a mozgássérült, mozgásában korlátozott személyeket szállító gépjárműveket fogják beengedni.

- Felső-temető a Radnóti utca felől is megközelíthető, a behajtás csak a ravatalozóig engedélyezett. A Felső-temetőnél a gépjárműveknek a temetőt az északi, Radnóti u. felöli, kapun kell elhagyni, mert a temetői út egyirányúsírásra fog kerülni közlekedés-biztonsági okokból.

- Felső-temető parkolójából kihajtó járműveknek kötelező haladási irány lesz a B. Szabó József u. felé, így ők a temetőt csak az 5-ös főúti körforgalom (Spar áruház) felé tudják elhagyni.

- Az Alsó-temetőnél a Jókai u. temető felöli szakaszán és az Irányi D. u. teljes szakaszán (Shell üzemanyag-töltő állomásig) a belváros felöli oldalon a megállás november 1. 06:00 órától november 4. estig tilos lesz.

- Alsó-temetőnél a mozgássérült, mozgásában korlátozott személyeket szállító gépjárművek a Csanyi út felől (Bozóki sírköves melletti úton) és a Pázsit utca felől tudnak behajtani.