Gyurcsány Ferenc érkezik Félegyházára, a helyi Fidesz pedig csendes sétát tart

Gyurcsány Ferenc érkezik Félegyházára, a helyi Fidesz pedig csendes sétát tart

"2017 őszén újra országjárásra indulok, hogy személyesen találkozzak az emberekkel, hallgassam meg a problémáikat, hogy kormányra kerülésünk után sikeresen kezeljük ezeket" - írja az egykori kormányfő Facebook oldalán. Kiskunfélegyházázára is ellátogat, ma este az Ipartestület székházában 17:00-kor keződik előadása. Eközben a Fidesz helyi csoportjának tagjai emailben tájékoztatták szerkesztőségünket arról, hogy a szemközti Móra téren, a rendezvénnyel egyidőben csendes sétát tartanak.

"Az értékrendünk miatt az mellett nem mehetünk el, hogy az emlékezetes december 5-i népszavazás 13. évfordulója után 2 nappal Kiskunfélegyházán ismét magyar embertársainkat alázzák, azok jogait csorbítsák. A jelenlegi Kormányszövetség, élen a FIDESZ-szel megadta a jelenlegi határainkon kívül rekedt magyar embertársainknak a magyar állampolgárságot. Így kinyilatkoztatást tett afelől, hogy egységes magyar nemzetben gondolkozunk és cselekszünk. Minden magyar ember értéket képvisel határon innen, határon túl is.

A FIDESZ Kiskunfélegyházi Csoportja úgy gondolja, hogy ki kell állnunk minden magyarért! Ezért Gyurcsány Ferenc lakossági fórumának idején csendes sétát tartunk a fórum közelében a Móra Téren. Várunk minden együtt érző, cselekedni hajlandó társunkat december 7-én csütörtökön 16 45-től a Móra Ferenc szobornál.

Csendesen, békésen véleményt formálunk jelenlétünkkel a magyarság egységéért minden magyarért.

Dongó József
FIDESZ Kiskunfélegyházi Csoport"

Cikkünket a rendezvényt követően frissítjük.