Sportos Élet Konferencia

Sportos Élet Konferencia

Sportos Élet Konferencia… - e címet viselte az az összejövetel, melyet a Jogging Plus Szuperinfó Futóklub szervezett és az Ipartestület Székházában november 23-án tartottak meg.

A jeles esemény főcíme talán lehetett volna az is, hogy "Ilyen még nem volt!!!" - hiszen a félegyházi sportkedvelők valóban nem vettek még részt hasonló rendezvényen - ismerte el ezt a tényt Balla László alpolgármester is a konferenciát megelőző pillanatokban. Mint ahogy azt az alpolgármester elmondta, nagyon örül a kezdeményezésnek. Az önkormányzat az utóbbi időben megtett mindent annak érdekében, hogy azok a létesítmények, amelyek szükségesek a kisebb-nagyobb gyermek, fiatalabb és idősebb generáció sportolásához megépüljenek, avagy fejlődjenek, modernizálódjanak. Két év alatt két sportlétesítmény – egy műfüves labdarúgó pálya és egy műanyag borítású kosárlabda pálya – épült, de már szerepel a tervek között a félegyházi uszoda kinti medencéjének valamilyen szintű lefedése, illetve egy birkózó terem építése is.

Németh László, a Jogging Plus Szuperinfó Futóklub elnöke a konferenciával kapcsolatban elmondta, hogy szeretné, ha rendszeresen tudnának találkozni a sportkedvelők egy-egy ilyen rendezvény keretén belül is, nemcsak a sportpályán, avagy edzőteremben, uszodában.

Meghallgatható hanganyag