A 10 éves Rádió Smile születésnapi játékának fődíját Mónika nyerte, aki átadta a lehetőséget gyerekeinek, így Timi és Feri utazik 2018 szeptember 24-én Paraliára a UPC-Magyarország és a RollSped Hungary támogatásával! Gratulálunk! :)

*** A JÁTÉK 2018. JÚLIUS 27-ÉN VÉGET ÉRT ***


Idén nyáron is csak húzza az igát és irigykedve nézi a közösségi oldalakon a kollégák nyaralási fotóit? Szereti a Mamma Mia filmet és az örökzöld ABBA slágereket? 

Játsszon a 10 éves Rádió Smile-al és nyerje meg rádiónk fődíját, egy 1 hetes görögországi nyaralást Paráliára, a görög Siófokra, és az extra nyereményt, egy egynapos hajókirándulást Skopelosra, a Mamma Mia szigetre, ahol bejárhatja a film ismert helyszíneit, sétálhat a gyönyörű városban és fürödhet a kristálytisza vizű Kastani Beachen! 

Születésnapunk kiemelt támogatói:
 RollSped Hungary és a UPC-Magyarország kiskunfélegyházi üzlete.

Hallgassa a Rádió Smile műsorát és július 6-tól figyelje, mikor szólal meg egy-egy ABBA sláger! Amint meghallja, telefonáljon, és legyen a harmadik telefonálónk, aki bekerül a soroslásba! 5 szerencsés másodmagával megnézheti a Mamma Mia 2 - Sose hagyjuk Abba c. filmet a Petőfi Mozi jóvoltából, a többi résztvevő pedig játékban marad a fődíjért, amelyet július 27-én pénteken sorsolunk ki! Játsszon és utazzon el a nagy nyári hajtás után egy hétre Görögországba a 10 éves Rádió Smile jóvoltából!