Friss hírek

26 Dec

Elhunyt dr. Garai István Levente

Életének 63. évében elhunyt Kiskunfélegyháza város korábbi alpolgármestere, az akkori 5. sz. vk. Országgyűlési képviselője, dr. Garai István Levente.

Tovább olvas

20 Dec

Meghekkelt sajtótájékoztató

Kiskunfélegyháza Város 2019-es költségvetéseihez benyújtott javaslatok - állt abban a meghívóban, amelyet rádiónk kapott az MSZP helyi szervezetétől pár nappal ezelőtt, 2018 december 20-án 11:30-ra a párt irodájába.

Tovább olvas

20 Dec

Az üldözött keresztényekre emlékeztek a Fidelitas tagjai hétfőn

Megemlékezést tartott a Fidelitas és a KDNP 4. sz. választókerületi, kiskunfélegyházi szervezete az üldözött keresztényekre emlékezve december 17-én este a Magyarok nagyasszonya szobornál az Ótemplom előtt. A megjelenteket Erdei József a Fidelitas helyi elnöke köszöntötte, megemlékező beszédet Hajgos Gyula esperes mondott.

Tovább olvas

20 Dec

A jövő évi költségvetéshez nyújtottak be javaslatot a szocialisták

Kiskunfélegyháza Város 2019-es költségvetése ugyan még készül, de az MSZP helyi szervezete már eljutatta a városvezetéshez azokat a javaslatokat, módosításokat, amelyeket szerintük mindenképp szükséges beemelni a költségvetés tételeibe. Napirenden volt a Fürdőszálló ügye, a Móra Gimnázium statikai állapota és fűtése, a külterületi utak helyzete, vagy épp a Bajza utca újraaszfaltozása. Szóba került az egészségügy kapcsán a Kórház szakrendeléseinek támogatása, amit állítólag támogatott a helyi MSZP, azonban az utolsó 2018-as szakbizottsági és képviselő-testületi üléseken egyikük sem jelent meg, így megszavazni sem tudták sem a Kórház támogatását, sem a rezidens képzés elindítását.

Horváth Tamást, az MSZP helyi elnökét halljuk.

Tovább olvas

20 Dec

Könyveket kaptak a kórházban karácsonyozók

Könyveket adományoz a Máltai szeretetszolgálat a Kórház azon betegeinek, akik a szeretet ünnepét is ott kell, hogy töltsék. Az átadás csütörtökön délelőtt történt meg, amelynek lebonyolítójával, Szűts Tamással beszélgettünk.

Tovább olvas

20 Dec

Kiváló minősítést kapott a Közgé

Kiváló minősítéssel jutalmazta a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Közgazdasági Szakgimnáziumát a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Ipari Kamara. A díjat az intézmény igazgatója, Tasi Judit vette át, vele beszélgettünk:

Tovább olvas

20 Dec

Idősek Karácsonya

Harmadik alkalommal rendezte meg az Idősek karácsonya nevű rendezvényt Balla László az 5. választókörzet képviselője, alpolgármester december 19-én szerdán a Göllesz Viktor iskola tornatermében. Balla Lászlót halljuk.

Tovább olvas

18 Dec

Több mint 5 milliárd forint érkezett a TOP-os pályázatokból a városba

Az elmúlt években számos pályázaton nyert forrást Kiskunfélegyháza önkormányzata az ún. TOP-os azaz a településfejlesztési operatÍv program pályázati kereteiből. Szám szerint 11 projekt által összesen 5 milliárd 425 millió forintot fordíthat önkormányzatunk a különféle projektek megvalósítására, amelyben a legnagyobb összegű a Zöld Város projekt. Az összegző sajtótájékoztatót december 17-én délelőtt tartotta meg Rideg László a Bács-Kiskun megyei közgyűlés elnöke és Csányi József, Kiskunfélegyháza polgármestere.

Tovább olvas

18 Dec

A Kőfaragók tere lett a Jókai utcai parkoló egy része

Az október elején átadott Jókai utcai parkoló és közösségi tér újabb szépségekkel gyarapodott. A buszpályaudvar felőli sarkon került kialakításra a Kőfaragók tere, amelyet hivatalosan december 17-én délután adtak át a város elöljárói. A kialakítás hátteréről Csányi József polgármester beszélt a sajtó munkatársainak.

Tovább olvas

16 Dec

Már három gyertya ég a város adventi koszorúján

Városunk adventi koszorúján Balla László alpolgármester és Hajagos Gyula, a Szent István Templom esperese gyújtotta meg a harmadik gyertyát december 15-én. Az ünnepséget a Tiszta Forrás Waldorf Általános Iskola diákjai karácsonyi műsorukkal tették emlékezetessé.

Tovább olvas

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]