Friss hírek

04 May

Helyi rendelkezések Május 5-től Kiskunfélegyházán

Tisztelt Félegyháziak!

A mai naptól a védekezés új szakaszba lép nemcsak országban, hanem városunkban is. A helyi változásokról az alábbiakban olvashatnak:

Tovább olvas

29 Apr

A Görög nyár nem maradhat el..

2020. április 29-én élőben kapcsoltuk a görögországi Paralián élő Solymosi Tímea idegenvezetőt, aki megnyugtatott mindenkit: idén sem maradhat el a Görög nyár!

Fotó: Solymosi Tímea facebook

Tovább olvas

29 Apr

Csoportszobánként 5-5 gyermeket helyezhetnek el a bölcsődékben és óvodákban

Csoportszobánként 5-5 gyermeket helyezhetnek el a bölcsődékben és óvodákban várhatóan a jövő hét elejétől, mondta el rádiónk reggeli műsorában Csányi József polgármester, aki hozzátette: az összes bölcsődés/óvodás gyerekek nagyjából egy ötödét tudják a korlátozások mellett fogadni, hogy megfeleljenek az előírásoknak.

Fotó: Félegyházi Közlöny

Tovább olvas

28 Apr

Tájékoztató a korábbi távhő szolgáltatónál lévő túlfizetésekről

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata tájékoztatja a Lakosságot a Perkons DHŐ Kft. távhőszolgáltatása során keletkezett fogyasztói túlfizetésekkel kapcsolatban. Jogszabály alapján, azoknak a Fogyasztóknak, akiknek a Perkons DHŐ Kft-nél az elszámolását követően túlfizetésük keletkezett, a Perkons DHŐ Kft köteles a túlfizetés összegét visszafizetni. Azon Fogyasztók, akik írásban kérték a Perkons DHŐ Kft-től a túlfizetés visszafizetését, de ennek a Perkons DHŐ Kft. nem tett eleget, azoknak Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata javasolja, hogy a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztályánál jelentsék be panaszukat.

Tovább olvas

28 Apr

A forgalmazóktól is függ a mozi újranyitása

Hiába kapnak a hazai mozik zöld utat a kormányzati intézkedések lazulása esetén, az, hogy mikor nyithatnak ki, nagyban függ a filmforgalmazóktól is, még akkor is, ha alapesetben egy kasszasikerről van szó, mondta el rádiónk reggeli műsorában Reményi Richárd, a Pannon 2001 Mozgókép Kft tulajdonosa, egyben a félegyházi Petőfi Mozi üzemeltetője.


Fotó: wikipédia

Tovább olvas

23 Apr

Minden bentlakásos szociális dolgozó vírustesztje negatív lett

Az elmúlt napokban az önkormányzat által beszerzett vírustesztekkel leszűrtük a két idősek otthonában, a hajléktalanszállón és a családok átmeneti otthonában szolgálatot teljesítő munkatársainkat, két esetben pedig államilag biztosított szűrést is elvégeztek. Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy valamennyi teszteredmény negatív lett.

Tovább olvas

22 Apr

A rádión keresztül is megköszönte a diákok és tanárok segítségét Meizl Ferenc

Rádiónk reggeli műsorában mondott köszönetet a segítő tanároknak, diákoknak és Csányi József polgármesternek Meizl Ferenc a Madárbarát klub vezetője, hogy felkarolták az új madároduk készítését és kihelyezését. Nem véletlenül tette ezt a mai napon, hiszen ha a járványhelyzet nem szól közbe, a mai napon adták volna át ünnepélyes keretek között a köszönő okleveleket.

Tovább olvas

20 Apr

Örömmel fogadták a lakók a 250 adag húsvéti kocsonyát

Nagyon örültek a húsvét hétvégéjén kiosztott bő 250 adag kocsonyának az ötös körzet lakói mondta el Balla László alpolgármester, a körzet képviselője, aki azt is elmondta, reméli hogy a későbbiek folyamán is tud hasonló módon segíteni.

Tovább olvas

20 Apr

Fertőtlenítőszerekre van szüksége a Menhelynek

Állateledelből szerencsére rendelkezik tartalékkal a Félegyházi Menhely, de tisztítószereket szívesen fogadnak, nyilatkozta rádiónknak a Fidó Bácsi Alapítvány munkatársa, Baranyi-Réczica Tímea.

Tovább olvas

17 Apr

E-mailben konzultálhat a bőrgyógyászattal

Április 17-étől lehetőséget kínálnak e-mailes konzultációra a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Általános Bőrgyógyászati Szakrendelésén. A lelet-bor@kmk.hu e-mail címen munkanapokon 8-12 óra között fogadják az elektronikus leveleket.

Tovább olvas

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]