Friss hírek

13 Aug

Új zsűrivel várja a sütni-főzni vágyókat a XXI. Libafesztivál

Idén szeptember első hétvégéjén, szeptember 6-án és 7-én azaz pénteken és szombaton lesz a XXI. Libafesztivál, amelynek részleteibe Kovács Csonka Szilvia a Móra Ferenc Művelődési Központ igazgatónője és Gulyás Réka társszervező avatták be rádiónk hallgatóit. Gulyás Réka elárulta, hogy a 20 éves múltat lezárandó, idén új zsűri mutatkozik be a "Ki Mit Tud sütni-főzni a libából?" főzőversenyen.

A libafesztivál további részletes programjairól most pénteken tartanak sajtótájékoztatót a szervezők.

Fotó: Serényi Zsolt séf és Vajtó László humorista (korábban rádiós műsorvezető)

Tovább olvas

13 Aug

Piacvezető a Rádió Smile Kiskunfélegyházán

Megtartotta célcsoportjának hallgatói bázisát, a 30-59 évesek között Kiskunfélegyháza helyi rádiója, a 89.9 Rádió Smile. A 2019-es első félévben, az NMHH megbízásából a Kantar/Mediameter hallgatottsági mérés adatai szerint a város helyi rádiója, a Rádió Smile emelett átvette a vezető szerepet a kereskedelmileg legfontosabb, 18-49-es célcsoportban is, és tovább növelte az átlagos napi rádióhallgatással töltött időt is, ami a korábbi 4,1 óráról, 4,7 órára emelkedett.

Tovább olvas

12 Aug

Aktív a cserkészélet a városban

Aktív a cserkészélet Kiskunfélegyházán, ez jól megmutatkoznik a nyári táborok alkalmával is, amelyen sok alsós és felsős diák vesz részt, mondta el rádiónknak Jankovszki Réka kiscserkész rajvezető.


fotó: Jankovszki Réka FB oldala

Tovább olvas

12 Aug

Félegyházi Napok a hosszú-hétvégén

Szeretettel várják Önt és kedves családját az idei Félegyházi Napok programjaira!

Tovább olvas

08 Aug

Kellemetlen magyarázkodásba torkollott az ellenzéki polgármester jelöltet bemutató sajtótájékoztató

Szerdán délután az Otthon étterembe szervezte bemutatkozását a Veled a Városért Egyesület, amelybe a helyi ellenzék tömörült jobbról és balról egyaránt. A helyi szocialistákat támogatja az idei kampányban a Jobbikos Kollár László és az LMP-s Kiss-Szeniczey Kálmán, valamint a DK-s Nagy Lajos is. Először az egyesületet mutatta be Németi Hajnalka aki a szervezet elnöke is egyben, majd a pártok képviselői szóltak egyenként a sajtó megjelent munkatársaihoz.

Hallgassa meg a teljes sajtótájékoztató hanganyagát a cikk alatt!

Tovább olvas

30 Jul

Már készül a Csobogó új helye

A Zöld Város program kivitelezése a tervek szerint halad, ezzel párhuzamosan pedig a Béke téren korábban megtalálható csobogó, az ún. káposzta kút is új helyre kerül. Ennek az új helye is kialakítás alatt van a dr. Holló Lajos út és az Oskola utca torkolatában lévő új téren. Ennek részleteiről kérdeztük Rosta Ferenc alpolgármestert.

Tovább olvas

24 Jul

A VII. BMX/Roller Jam Session lesz Szankon

Idén már a VII. BMX/Roller Jam session-t szervezik meg Szankon. A részletekről Ficsór Olivér beszélt rádiónk Délutános Műszak c. műsorában.

Tovább olvas

24 Jul

Belátható közelségben a kunszállási autópálya lehajtó építése

Indulhat az M5-ös autópálya kunszállási csomópontjának kiviteli terveire kiírt közbeszerzés tekintettel arra, hogy a Belügyminisztérium felszabadította a rendelkezésre álló pénzügyi fedezetet, tudtuk meg Kovács Imrétől, Kunszállás polgármesterétől, aki telefonon nyilatkozott rádiónknak.

Tovább olvas

16 Jul

V. Sörfesztháza most hétvégén

Jubileumi kézműves sörfesztivál lesz ezen a hétvégén, pénteken és szombaton Kiskunfélegyházán. A részletekről Ónodi Árpád főszervező beszélt rádiónknak.

Tovább olvas

08 Jul

Strand Nap a Félegyházi Termál Parkfürdőben

Július 13-án szombaton egész napos programmal várják a felfrissülni és szórakozni vágyókat a Félegyházi Termál Parkfürdőbe!

Tovább olvas

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]