Friss hírek

14 Oct

Esti Krónika - 2017-10-13

- Lezsák Sándor új kötetét mutatták be a Könyvtárban
- Újra láthatták a Nyugdíjas aktákat
- Változik a hulladékszállítás rendje

Tovább olvas

14 Oct

Baleset miatt félpályás lezárás az 5402 úton

Árokba borult egy gépkocsi a Jászszentlászló és Kiskunmajsa közötti úton, előbbi településhez közelebb. A balesetben egy ember megsérült, a mentők kórházba szállították. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszt félpályán lezárták.

Térkép: Google Maps

Fotók: Kiskunhír

Tovább olvas

14 Oct

Választókerületi polgármesterek találkoztak Bugacon

Október 12​-én Bugacon tartották a 4. számú választókerület polgármestereinek 71. értekezletét. Lezsák Sándor, a térség országgyűlési képviselője kezdeményezte, hogy negyedévente, mindig más-más településen találkoznak a településvezetők. Ezeken az alkalmakon beszélik meg közösen az éppen aktuális kérdéseket.

Tovább olvas

13 Oct

Vágástéri hulladék égett Jászszentlászló külterületén

Vágástéri hulladék égett Jászszentlászló külterületén, 30 tűzoltó dolgozott a helyszínen, írta a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelem. A helyszínre a nagy szél miatt több, mint harminc hivatásos tűzoltót riasztottak, Kecskemétről, Kiskunhalasról, Kiskunfélegyházáról, Szentesről és Kistelekről. Munkájukat a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

Tovább olvas

13 Oct

Szombaton őszi virágvásár Félegyházán

Őszi virágvásárt szervez a Móra Ferenc Művelődési Központ október 14-én, szombaton a Hattyúház előtti sétányon. 8 és 14 óra között dísznövény-bemutató és vásár várja a virágot szerető érdeklődőket. A rendezvénnyel párhuzamosan 8-tól délig kiállítás látható a Virágos Félegyházáért mozgalom legszebb fotóiból a Hattyúház árkádjai alatt.

Tovább olvas

13 Oct

Krónika - 2017-10-12 csütörtök

- Móra Ferenc: Úri kalap c. kötetéből tartottak bemutatót
- Idén is megtartották az élelmezési világnapi programot a Mezgében
- Ismét Boldog Iskola a Darvas

Tovább olvas

13 Oct

Szombaton időszakosan lezárják a Molnártelepi utat

A KVI tájékoztatja a közlekedőket, hogy a Molnártelepi út október 14-én szombaton időszakosan lezárásra kerül az Izsáki út felőli végén fakivágások miatt. Kérik az autósok megértését és türelmét.

Tovább olvas

13 Oct

Változik a hulladékszállítás rendje

A KVI lakossági tájékoztatója:

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy október 23-án, hétfőn a munkaszüneti nap miatt a hulladékszállítás rendje változik.

A Csongrádi Víz-és Kommunális Szolgáltató Kft. a szelektív hulladékot október 23-án, a kommunális hulladékot a Kiskunfélegyházi Városgazdálkodási Intézmény 24-én, kedden szállítja el. Mind a hétfői, mind a keddi szállítási napon kérjük, hogy a tárolóedényzetet reggel 7 óráig helyezzék ki.

A november 1 – i, szerdai kommunális hulladékszállítás a munkaszüneti nap miatt november 2-án, csütörtökön lesz.

Tovább olvas

12 Oct

Idén is megtartották az élelmezési világnapi programot a Mezgében

Gazdagon terített asztal várta a Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakiskola diákjait október 12-én az intézmény aulájában.

Tovább olvas

12 Oct

Kedden indul az egy napos sebészet a Kórházban

Rádiónk értesülése szerint jövő héten kedden beindul az egynapos sebészet a BKM Kórház Kiskunfélegyházi Telephelyén. Jelenleg a fertőtlenítés, a bepakolás, előkészítés zajlik, és kedden indulhat a munka az új műtőkben. Arról, hogy pontosan milyen beavatkozásokat tudnak majd ennek segítségével helyben elvégezni, keddre ígért részletes tájékoztatást dr. Körtvélyessi András főigazgató-helyettes.
Cikkünket kedden frissítjük!

Tovább olvas

[Első]   << Előző    73   74   75   76   Következő >>   [Utolsó]