Friss hírek

13 Oct

Szombaton őszi virágvásár Félegyházán

Őszi virágvásárt szervez a Móra Ferenc Művelődési Központ október 14-én, szombaton a Hattyúház előtti sétányon. 8 és 14 óra között dísznövény-bemutató és vásár várja a virágot szerető érdeklődőket. A rendezvénnyel párhuzamosan 8-tól délig kiállítás látható a Virágos Félegyházáért mozgalom legszebb fotóiból a Hattyúház árkádjai alatt.

Tovább olvas

13 Oct

Krónika - 2017-10-12 csütörtök

- Móra Ferenc: Úri kalap c. kötetéből tartottak bemutatót
- Idén is megtartották az élelmezési világnapi programot a Mezgében
- Ismét Boldog Iskola a Darvas

Tovább olvas

13 Oct

Szombaton időszakosan lezárják a Molnártelepi utat

A KVI tájékoztatja a közlekedőket, hogy a Molnártelepi út október 14-én szombaton időszakosan lezárásra kerül az Izsáki út felőli végén fakivágások miatt. Kérik az autósok megértését és türelmét.

Tovább olvas

13 Oct

Változik a hulladékszállítás rendje

A KVI lakossági tájékoztatója:

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy október 23-án, hétfőn a munkaszüneti nap miatt a hulladékszállítás rendje változik.

A Csongrádi Víz-és Kommunális Szolgáltató Kft. a szelektív hulladékot október 23-án, a kommunális hulladékot a Kiskunfélegyházi Városgazdálkodási Intézmény 24-én, kedden szállítja el. Mind a hétfői, mind a keddi szállítási napon kérjük, hogy a tárolóedényzetet reggel 7 óráig helyezzék ki.

A november 1 – i, szerdai kommunális hulladékszállítás a munkaszüneti nap miatt november 2-án, csütörtökön lesz.

Tovább olvas

12 Oct

Idén is megtartották az élelmezési világnapi programot a Mezgében

Gazdagon terített asztal várta a Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakiskola diákjait október 12-én az intézmény aulájában.

Tovább olvas

12 Oct

Kedden indul az egy napos sebészet a Kórházban

Rádiónk értesülése szerint jövő héten kedden beindul az egynapos sebészet a BKM Kórház Kiskunfélegyházi Telephelyén. Jelenleg a fertőtlenítés, a bepakolás, előkészítés zajlik, és kedden indulhat a munka az új műtőkben. Arról, hogy pontosan milyen beavatkozásokat tudnak majd ennek segítségével helyben elvégezni, keddre ígért részletes tájékoztatást dr. Körtvélyessi András főigazgató-helyettes.
Cikkünket kedden frissítjük!

Tovább olvas

12 Oct

Esti Krónika - 2017.10.11 - szerda

- Egy ideig ingyenesen látogatható a megújult skanzen Tiszaalpáron
- Birtokba a gyerekek a Zrínyi-udvar megújult játszóterét
- Mesemondó találkozót szervez a könyvtár

Tovább olvas

11 Oct

Ingyenes csontsűrűség-mérés a kórházban

Ingyenes osteoporosis-szűrést tartanak a városi kórház járóbeteg szakrendelésén az onkológiai szakrendelőben. ​​​​​​​Beutaló nem szükséges, a szűrés érkezési sorrendben történik.

Tovább olvas

11 Oct

Állásbörze lesz a Városházán

Állásbörzét tartanak október 12-én, csütörtökön 10 órától a városháza dísztermében. Várnak szeretettel minden érdeklődőt.

Tovább olvas

11 Oct

Egy ideig ingyenesen látogatható a megújult skanzen Tiszaalpáron

Igazi madárparadicsom várja immár a madarakat a tiszaalpári Nagy-tónál, melynek élőhely-fejlesztési munkálatai kedden befejeződtek. A tó mellett megújult a település Árpád-kori falurekonstrukciója is, mely az elkövetkezendő egy évben ingyen látogatható.

Tovább olvas

<< Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   Következő >>