Friss hírek

14 Nov

Határozatlan ideig szünetel az ügyfélfogadás a Távhőszolgáltatónál

 A Félegyházi Fejlesztési Nonprofit Kft. tájékoztatja a távhőszolgáltatást igénybe vevő fogyasztóit, hogy a koronavírus terjedésének megelőzése és minimalizálása érdekében a személyes ügyfélfogadás 2020. november 16-tól határozatlan ideig szünetel.


Kérjük, hogy tisztelt Fogyasztóink ügyintézésére az elektronikus vagy telefonos elérhetőségeinket szíveskedjenek választani. Az elektronikus ügyintézéshez szükséges nyomtatványok honlapukon elérhetőek

https://kiskunfelegyhaza.hu/tavho/nyomtatvanyok

Elérhetőségek:

Tel: (+36) 76/461-428
E-mail: tavho@kiskunfelegyhaza.hu

Tovább olvas

11 Nov

Itt kell használni a kiskunfélegyházi közterületeken a maszkot

A kormány tegnapi (2020.11.10-i) döntése értelmében a 10.000 fő feletti települések polgármestereinek kell döntést hozniuk a közterületeken és a nyilvános helyeken a maszkviselési szabályokról. A sajtóban megjelent hírekkel ellentétben nem kötelező a maszkviselés a közterületeken, csak ott ahol azt a polgármester meghatározza.

Tovább olvas

10 Nov

Befejeződött a II-es Ipari Park kivitelezése

Elkészült a kettes Ipari Park, jelentette be kedd délelőtti sajtótájékoztatón Balla László alpolgármester, aki beszámolt arról is, hogy tervben van egy harmadik, illetve a most átadott területnek további fejlesztési lehetőségei.

Tovább olvas

09 Nov

Tovább szépülnek és épülnek az intézmények Bugacon

Tovább épülnek és szépülnek Bugac intézményei. A Magyar Falu Program keretében mintegy 5 Millió Ft-ot nyert a település 6 db új játék telepítésére, nyilatkozta rádiónknak Szabó László polgármester.

Tovább olvas

06 Nov

Online formában mutatják be Fekete Aliz új kötetét

Online formában mutatják be a közeljövőben Fekete Aliz - írói néven Alice. C. Tarian új könyvét, amelynek felvétele csütörtökön zajlott a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban. A rendhagyó bemutatóról és a könyvről nyilatkozott a sajtó munkatársainak.

Tovább olvas

06 Nov

Online nyílt napokat szervez a Mezgé

Online nyílt napokat szervez a Mezőgazdasági iskola (Déli ASzC Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium) a közeljövőben, mondta el rádiónk reggeli műsorában Rózsa Pál tagintézmény vezető.

Tovább olvas

30 Oct

Változik a bejárat és szűrőpont helye a Kórházban

Ezúton tájékoztatjuk a lakosságot, hogy 2020. november 1-jétől csak a gyógyszertár előtt lévő régi főbejárati ajtón léphetnek be betegeink az intézmény területére.

Ezzel egyidőben a jelenlegi főkaput bezárjuk, a szűrőpont pedig átkerül a gyógyszertár melletti előtérbe. Ezen keresztül lesz megközelíthető minden szakrendelés, és a fekvőbetegeket ellátó osztályok is.

Az intézmény udvarára csak a mentő- és a betegszállító- szolgálatok járművei hajthatnak be.

Tovább olvas

29 Oct

Hogyan ne csináljunk sivatagot az országból?

Hogyan ne csináljunk sivatagot az országból címmel tartanak pódiumbeszélgetést  2020. október 31-én szombaton a Móra Ferenc Művelődési Központban. A programról Kajner Péter főszervező nyilatkozott rádiónknak.

Tovább olvas

28 Oct

Hamarosan indulhat a zeneiskola épületének felújítása

Hamarosan indul a volt zeneiskola Huszka József téri épületének felújítása, amelyre korábban a tankerületi központ pályázaton nyert forrást. Csányi József polgármester rádiónknak elmondta: az ott jelenleg működő szervezeteket a Hunyadi utcába költöztetik. A polgármester beszámolt továbbá arról is, hogy a Dózsa György és Horváth Zoltán utca közötti park mostantól dr. Magyari Béla nevét viseli.

Játszótér a Horváth Zoltán és Dózsa György utca között, mostantól dr. Magyari Béla tér

Tovább olvas

28 Oct

A két éves időszak ünnepélyes záró rendezvényét tartotta az EFI iroda

Október 28-án zajlott az EFI iroda létrahozása a Kiskunfélegyházi járásban című pályázat zárórendezvénye, amelynek a Városháza díszterme adott otthont. A megjelenteket először Modok Ágnes köszöntötte. Balla László alpolgármester köszöntőjében felidézte a 2 évvel ezelőtti előterjesztést és hogy akkor mit vártak ettől a projekttől.

Tovább olvas

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]