Friss hírek

26 Mar

Lakossági fórumot szervezett a Kossuthvárosban az MSZP

A Bercsényi utca helyzetéről tartott sajtótájékoztatót követően lakossági fórumot tartott a helyi mszp vezetése a Kossuthvárosi óvodában március 25-én este. A fórum végén Horváth Tamás nyilatkozott a Félegyházi Közlönynek.

Tovább olvas

26 Mar

Lakásügyeket tárgyalt a Városüzemeltetési bizottság

Főként lakásügyeket tárgyalt hétfői ülésén az Önkormányzat Városüzemeltetési bizottsága. A részleketről Bense Zoltán elökkel beszélgettünk:

Tovább olvas

26 Mar

Országos csomagolóversenyt szervezett a Kossuth

A kereskedő és eladó tanulók országos díszcsomagoló versenyen mérték össze tudásukat és fantáziájukat március 22-én, amelyet a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakképző Iskolája rendezett meg pénteken a városi sportcsarnokban. A részletekről Ágoston Tibor igazgató beszélt rádiónknak.

Tovább olvas

21 Mar

Nincsenek angyalok - megnyílt a XXI. MFG Biennálé

Március 20-án nyitotta meg kapuit a XXI. MFG Biennálé a Móra Ferenc Gimnázium diákjainak képzőművészeti kiállítása a Móra Ferenc Művelődési Központban. Először a színházteremben a diákok adtak elő egy elgondolkodtató színdarabot, ezt követően Rosta Ferenc alpolgármester, az intézmény nyugalmazott igazgatója nyitotta meg a tárlatot.

Tovább olvas

20 Mar

Kiss Kálmán: Félegyháza Önkormányzata is legyen PET-mentes

Az LMP folytatja a harcot Kiskunfélegyházán és Bács-Kiskun megyében a PET-palackok ellen. Erről tartott sajtótájékoztatót március 20-án délelőtt Kis-Szeniczey Kálmán az LMP megyei képviselője:

Tovább olvas

16 Mar

Bem apóra is emlékeztünk Március 15-én

A 48/49-es szabadságharc egyik legnagyobb hőse Bem József honvédtábornok volt, akinek nevét 2001-ig viselte az egykori laktanya is - mondta köszöntőjében Hideg István ny. őrnagy a Petőfi Sándor Bajtársi Egyesület elnöke. Emlékező beszédet mondott Bárdos László ny. alezredes.  

Tovább olvas

15 Mar

Lakossági Fórumot tartott dr. Réczi László

Dr. Réczi László tartott lakossági fórumot március 14-én délután a Platán utcai általános iskola ebédlőjében. A témák között a korábbi fejlesztések és az idei évre tervezett fejlesztések is sorra kerültek. A lakossági fórumot követően a képviselő nyilatkozott rádiónknak is, cikkünket később frissítjük.

Tovább olvas

15 Mar

Összellenzéki sajtótájékoztató volt a Móra előtt csütörtökön

Összellenzéki sajtótájékoztatót tartottak csütörtökön délután a Móra gimnázium előtti téren. A téma a közös ellenézi kiállás Kiskunfélegyházán is a közoktatás helyzetének javításáért valamint a köztisztviselők jogainak és bérezésének rendezéséért.

Felszólaltak Arató Gergely a DK képviseletében, Kollár László a Jobbik képviseletében, Kis-Szeniczey Kálmán az LMP képviselője, Bíró Barna a kecskeméti TizenX elnöke, Kórózs Lajos országgyűlési képviselő az MSZP színeiben és Tordai Bence a Párbeszéd országgyűlési képviselője. Az MKKP-s Bodor Sándor pillanatnyi mentális problémára hivatkozva nem jelent meg.

Tovább olvas

14 Mar

Bajban van a hőszolgáltató

Fűnek-fának tartozik a PERKONS DHÖ Dunaújvárosi Hőszolgáltató Kft, az Önkormányzatnak sem fizet - nem is fogadták el a részletfizetési kérelmüket a tegnapi, rendkívüli képviselő-testületi ülésen. A részletekről Csányi József polgármester számolt rádiónknak a testületi ülést követően.

Tovább olvas

14 Mar

Az anyatejes táplálás problémáiról volt szó a keddi betűbölcsiben

Az anyatejes táplálással kapcsolatos problémákról szólt a március 12-i Betűbölcsi. Ezúttal dr. Sinkó Melinda tartott előadást a jelenlévő anyukáknak, kismamáknak.

Tovább olvas

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]