Friss hírek

03 Apr

Kutyafuttató létesül a Kossuthvárosban

Az új játszótér mellett kutyafuttató létesül a Kossuthvárosban a régi víztorony körüli parkban. A részletekről a körzet képviselője, dr. Kiss Ákos Csaba.

Fotó: GoogleMaps

Tovább olvas

03 Apr

Jótékonysági egészségnap lesz szombaton a Művelődési Központban

"Test és lélek" címmel jótékonysági egészségnapot szerveznek a Magyar Vöröskereszt, az EFI iroda és a Béke egy mosollyal kezdődik alapítvány közös szervezésben. A rendezvénynek a Móra Ferenc Művelődési Központ biztosít helyszínt. A részletes programról Papp Anett a Béke egy mosollyal kezdődik alapítvány vezetője beszélt rádiónk reggeli műsorában

Tovább olvas

03 Apr

Megoldódik a parkolás a piac környékén

Megoldódik a parkolási anomália a béke téri piac környékén. Az önkormányzat megvásárol egy területet amelyen kb 50 új parkolóhelyet tudnak majd kialakítani. A részletekről a testületi ülést követően Csányi József polgármester nyilatkozott rádiónknak.

Tovább olvas

03 Apr

Döntöttek a képviselők az idei városi kitüntetések átadásáról

Március 27-én ülésezett a város képviselő-testülete, ahol a támogatási kérelmek mellett egyenként szavaztak a képviselők a városi kitüntetések odaadományozásáról. A részletekről az ülést követően Csányi József polgármester nyilatkozott rádiónknak:

Tovább olvas

29 Mar

A Rocktárban mutatták be Fekete Aliz új regényét

Fekete Aliz írónő könyvsorozatának második kötetét mutatták be csütörtökön délután a Rocktár kistermében. Zenés műsorral közreműködött Farkas Mirella a Kiskunfélegyházi Alapfokú Művészeti Iskola cselló tanára, a vendégeket pedig borkóstolóval a Selb családi pincészet kínálta. Alizzal az eseményekről Zakar Anita műsorvezető beszélgetett.

Tovább olvas

28 Mar

Letették az új óvoda alapkövét Kunszálláson

Letették a kunszállási óvoda alapkövét március 27-én délután. Az ünnepélyes eseményen Kovács Imre a település polgármestere köszöntötte a megjelent falubelieket és az eseményre helyszínre látogató Lezsák Sándor ogy. képviselőt:

Tovább olvas

28 Mar

Támogatási kérelmeket tárgyalt főleg a gazdasági bizottság

Egyházak és a helyi média támogatási kérelmeit tárgyalta és támogatta keddi ülésén az önkormányzat gazdasági bizottsága. Tárgyalta a bizottság egy állami tulajdonú terület megvásárlását, amely jelenleg kihasználatlan, viszont a jövőben parkoló céljára lenne alkalmas, segítve a piac környékén történő megállást. Gyenes Attilát a bizottság elnökét kértük, hogy foglalja össze a legfontosabb döntéseket.

Tovább olvas

28 Mar

A félegyházi Waldorf iskola is részt vesz az Erasmus programban

A félegyházi Waldorf iskola is részt vesz az Erasmus programban. Kölcsönösen 1-1 hetet töltenek el egymás országaiban a program résztvevői. Jelenleg 5 ország vendégei érkeztek Magyarországra. Jelenleg Félegyházát és környékét és Budapestet igyekeznek bemutatni a hozzánk érkezőknek mondta el Feketéné Csikós Szilvia:

Tovább olvas

28 Mar

Angoloztak is a betűbölcsi résztvevői

Angol nyelvű foglalkozás is zajlik a könyvtár baba-mama klubjában, a Betűbölcsiben. Az előadóval, Németh Beatrix-al beszélgettünk a rendezvényen:

Tovább olvas

26 Mar

Színe-Java klub a Betűbölcsiben

A színe-java klubbal ismerkedhettek meg a kismamák és kisgyermekes anyukák kedden délelőtt a Betűbölcsi soronkövetkező foglalkozásán. A klub vezetőjével, Tarjányi Xénia művésztanárral beszélgettünk.

Tovább olvas

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]