Friss hírek

10 Nov

Csepreghy Nándor és Lezsák Sándor tartott lakossági fórumot Bugacon

Csepreghy Nándor és Lezsák Sándor tartott lakossági fórumot Bugacon, 2017 november 9-én este a Művelődési házban. Az államtitkárral a fórum aktualitásáról, a nemzeti konzultációról beszélgettünk.

* Hanganyag a fotók után *

Tovább olvas

09 Nov

12 év után sikerült: fel & lehajtó épül az M5-ön Kunszállásnál

Örömhírről számolt be Kovács Imre, Kunszállás polgármestere közösségi oldalán, mely szerint 12 évnyi munka eredménye érett be ma, amikor megjelent a Magyar Közlönyben, hogy az Állam 525 Millió forinttal támogatja az M5 autópálya kunszállási fel és lehajtójának megépítését.

Tovább olvas

09 Nov

Bense Zoltán tartott lakossági fórumot hétfőn

Lakossági fórumot tartott Bense Zoltán a 2. sz. vk. képviselője november hatodikán délután a József Attila iskola ebédlőjében. A bevezetőben Csányi József polgármester úr tartott tájékoztatót az idén megvalósult beruházásokról és a jövő év terveiről, majd a körzet lakói tették fel ügyes-bajos kérdéseiket. Bense Zoltántól a fórum végén azt kértük, foglalja össze a legfontosabb témákat.

Tovább olvas

09 Nov

A konok kunok és jászok történelmi kapcsolatáról tartottak előadást a múzeumban

A Rubicon Történelmi Magazin Jászok és Kunok című számát mutatta be a Kiskun Múzeumban november 8-án dr. Dobos László, a Jászok Egyesületének elnöke. Az előadó mellett Bánkiné dr. Molnár Erzsébet, a Magyar Tudományos Akadémia doktora, nyugalmazott múzeumigazgató is szólt a két népcsoport évszázados kötődéséről, összetartozásáról.

Tovább olvas

07 Nov

Hevesi Krisztina tartott előadást Kiskunfélegyházán

Hevesi Krsztina szexuálpszichológus tartott előadást a Móra Ferenc Művelődési Központban 2017 november 6-án este, Hűtlenség és szexualitás címmel. Az előadó Facebook posztja arról árulkodik, hogy örömmel látogatott el Kiskunfélegyházára, ahol selfie-t is készített az előadást megelőzően. Hevesi Krisztát telefonon értük utol, hogy megtudjuk, milyen volt a félegyházi előadás és mennyire tartotta prűdnek az itteni közönséget.

Fotó: Hevesi Krisztina facebook 


** A telefonos interjú meghallgatható alább **

Tovább olvas

07 Nov

Krónika - 2017-11-06 hétfő

Rádiónk helyi hírösszefoglalója, 2017. november 6-án, hétfőn. 

Tovább olvas

07 Nov

Beindult a káposzta meme gyár

A káposztakút új helyre költözésének hírére hirtelen sokak számára fontossá vált az eddig igen csak elfeledett csobogó. Hirtelen lett facebook csoport akik a maradását szorgalmazzák, míg másik csoportban épp új, " méltó " helyet keresnek neki. Hivatalosan az Oskola utca - Dr. Holló Lajos u. közötti térre kerül, a Dózsa szobor helyére. Viszont van aki már elfogyasztaná, mint káposztás-tészta.

A Facebook csoportot itt találja:

www.facebook.com/kkfkaposzta/

Tovább olvas

05 Nov

Krónika - 2017-11-03 péntek

Helyi hírösszefoglalónk, 2017. november 3-án, pénteken.

Tovább olvas

03 Nov

Krónika - 2017. 11.02. csütörtök

Helyi hírösszefoglalónk, 2017. november 2-án.

Tovább olvas

03 Nov

Krónika - 2017-11-01 szerda

Helyi hírösszefoglalónk, 2017. november 1-én.

Tovább olvas

[Első]   << Előző    49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60     Következő >>   [Utolsó]