Friss hírek

28 Apr

A forgalmazóktól is függ a mozi újranyitása

Hiába kapnak a hazai mozik zöld utat a kormányzati intézkedések lazulása esetén, az, hogy mikor nyithatnak ki, nagyban függ a filmforgalmazóktól is, még akkor is, ha alapesetben egy kasszasikerről van szó, mondta el rádiónk reggeli műsorában Reményi Richárd, a Pannon 2001 Mozgókép Kft tulajdonosa, egyben a félegyházi Petőfi Mozi üzemeltetője.


Fotó: wikipédia

Tovább olvas

23 Apr

Minden bentlakásos szociális dolgozó vírustesztje negatív lett

Az elmúlt napokban az önkormányzat által beszerzett vírustesztekkel leszűrtük a két idősek otthonában, a hajléktalanszállón és a családok átmeneti otthonában szolgálatot teljesítő munkatársainkat, két esetben pedig államilag biztosított szűrést is elvégeztek. Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy valamennyi teszteredmény negatív lett.

Tovább olvas

22 Apr

A rádión keresztül is megköszönte a diákok és tanárok segítségét Meizl Ferenc

Rádiónk reggeli műsorában mondott köszönetet a segítő tanároknak, diákoknak és Csányi József polgármesternek Meizl Ferenc a Madárbarát klub vezetője, hogy felkarolták az új madároduk készítését és kihelyezését. Nem véletlenül tette ezt a mai napon, hiszen ha a járványhelyzet nem szól közbe, a mai napon adták volna át ünnepélyes keretek között a köszönő okleveleket.

Tovább olvas

20 Apr

Örömmel fogadták a lakók a 250 adag húsvéti kocsonyát

Nagyon örültek a húsvét hétvégéjén kiosztott bő 250 adag kocsonyának az ötös körzet lakói mondta el Balla László alpolgármester, a körzet képviselője, aki azt is elmondta, reméli hogy a későbbiek folyamán is tud hasonló módon segíteni.

Tovább olvas

20 Apr

Fertőtlenítőszerekre van szüksége a Menhelynek

Állateledelből szerencsére rendelkezik tartalékkal a Félegyházi Menhely, de tisztítószereket szívesen fogadnak, nyilatkozta rádiónknak a Fidó Bácsi Alapítvány munkatársa, Baranyi-Réczica Tímea.

Tovább olvas

17 Apr

E-mailben konzultálhat a bőrgyógyászattal

Április 17-étől lehetőséget kínálnak e-mailes konzultációra a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Általános Bőrgyógyászati Szakrendelésén. A lelet-bor@kmk.hu e-mail címen munkanapokon 8-12 óra között fogadják az elektronikus leveleket.

Tovább olvas

16 Apr

Megkezdődik a pótfűtés

A Félegyházi Fejlesztési Nonprofit Kft. tájékoztatja a fogyasztóit, hogy a mai nappal, 2020. április 16-al megkezdődött a pótfűtési időszak. A társasházi közös képviselők írásos kérésének megfelelően 1432 lakásból 1062 részére biztosítják a pótfűtést.

Tovább olvas

15 Apr

Kiskunmajsán kötelező a maszkviselés az üzletekben

A közelmúltban az üzletek tulajdonosai, alkalmazottai és a lakosság részére is, ingyenesen szájmaszkokat biztosított a kiskunmajsai önkormányzat. A mosható szájmaszkok mellé helyezett levélben azt is kérte a majsai városvezetés, hogy mindenki használja a védőeszközöket. Most Patkós Zsolt polgármester arra hívja fel a lakosság figyelmét, hogy április 17-től -, új rendelkezés lép érvénybe, miszerint a kereskedelmi egységekben kötelezővé kell tenni a szájmaszkok használatát.

Forrás: KVT Média

Tovább olvas

15 Apr

Dalszöveg író pályázatot hirdetett a Művelődési Központ

Dalszöveg író pályázatot hirdetett a Művelődési Központ, mondta el rádiónknak egy telefonos interjúban Kovács-Csonka Szilvia az intézmény igazgatónője.

Tovább olvas

14 Apr

A közösség erejéről beszélt Hajagos Gyula plébános nagypénteken

A közösség erejéről beszélt nagypénteken rádiónk reggeli műsorában Hajagos Gyula plébános esperes.

Tovább olvas

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]