Friss hírek

11 Feb

Szépíróversenyt rendeztek speciális nevelési igényű gyermekeknek

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Járási Szépíróversenyt Kiskunfélegyházán a speciális nevelési igényű gyermekek számára február 6-án. A Kiskunfélegyházi Göllesz Viktor Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény által szervezett megmérettetésre idén tizenegy iskolából kilencvenhat tanuló jelezte részvételi szándékát - mondta el a sajtó képviselőinek Keresztesné Csikós Gabriella intézményvezető.

Tovább olvas

11 Feb

A párok közötti kommunikáció volt a Betűbölcsi témája

A párok közötti kommunikáció volt a téma a keddi betűbölcsiben, ami tematikájában kapcsolódik a héten zajló, házasság hete programsorozathoz. Ezúttal dr. Sinkó Melinda tartott előadást.

Tovább olvas

11 Feb

Ünnepi megemlékezés a Móra Ferenc Művelődési Központban

A Móra Ferenc Emléknapok záró eseményére a Móra Ferenc Művelődési Központban került sor február 7-én, délután. A nézők soraiban a meghívott vendégek között több helyi általános iskola is képviseltette magát.Az ünnepi megemlékezést Kovács-Csonka Szilvia igazgató köszöntője után Csányi József polgármester nyitotta meg. 

A köszöntő után ünnepi műsor kezdődött, amelyben közreműködött dr. Horváth-Rekedt Gréta, Gulyás Réka, Rácz János Dominik és a Széljáró Balladás együttes.

Tovább olvas

06 Feb

Zöld népszavazást kezdeményez az LMP

Schmuck Erzsébet az LMP társelnöke "Zöldpolitikai fordulatra van szükség!" címmel tartott sajtótájékoztatót Kiskunfélegyházán február 4--én délelőtt, ahol arról beszélt, hogy az LMP zöld népszavazást kezdeményezett.

Tovább olvas

06 Feb

dr. Domján Mihály tartott előadást Önbizalom és motiváció címmel

A Petőfi Sándor Városi Könyvtár adott helyet február 4-én, kedden dr. Domján Mihály tanácsadó szakpszichológus, családterapeuta, blogger előadásának Önbizalom és motiváció címmel. Az előadóval Zakar Anita beszélgetett.

Tovább olvas

06 Feb

Móra emlékplakettet avattak a Könyvtár udvarán

A Móra emléknapok keretében Móra emlékplakettet avattak a Petőfi Sándor Városi Könyvtár belső udvarában. A részletekről Kállainé Vereb Mária igazgatónőt kérdeztük.

Tovább olvas

05 Feb

A gazdasági bizottság támogatta a város idei költségvetését

2020-ban az első gazdasági bizottság ülése zajlott február 4-én. Az átmeneti gazdálkodási időszak után az első és legfontosabb volt a város idei évi költségvetésének megtárgyalása volt. A részletekről és a további döntésekről Gyenes Attilát, a bizottság elnökét kérdeztük.

Tovább olvas

05 Feb

Rezidens orvosoknak ír ki pályázatot az Önkormányzat

Rezidens orvosi támogatásra ír ki pályázatot hamarosan az Önkormányzat, erről is tárgyalt a Művelődési és Szociális bizottság keddi ülésén. A részletekről dr. Ónodi Izabella nyilatkozott rádiónknak.

Tovább olvas

04 Feb

Tovább növelte hallgatottságát a Rádió Smile

 Megérkezett az NMHH megbízásából a Kantar&Mediameter által készített, 2019 II. féléves rádióhallgatottsági mérés. Kiskunfélegyházán tovább növelte előnyét, és még mindig a leghallgatottabb rádió, a 89.9 Rádió Smile. Köszönjük Kiskunfélegyháza és kistérsége! :)

Tovább olvas

30 Jan

Speciális meghívásnak tesznek eleget a Mezgés diákok

Az a megtiszteltetés érte a Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium tanulóit, hogy speciális lovas bemutatót tartanak nekik, és hamarosan egy kirándulás keretében egy kiránduláson is részt vehetnek, amelyre még a buszt is biztosítják. A részletekről Rózsa Pál igazgató beszélt rádiónknak.

Tovább olvas

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]