Friss hírek

16 Mar

Így változik a fogászati rendelés március 17-től

Fogorvosi ellátás holnaptól (2020. március 17. kedd) Kiskunfélegyháza, Gátér, Petőfiszállás, Pálmonostora, Jászszentlászló, Móricgát, további intézkedésig Tiszaalpár, és 2020. március 21-től Bugac és Bugacpusztaháza területére:

Tovább olvas

16 Mar

A Kiskunfélegyháza lakosságát érintő legújabb, március 16-i, hétfői rendelkezések

A Kiskunfélegyháza lakosságát érintő legújabb, március 16-i, hétfői rendelkezések:

Tovább olvas

15 Mar

Március 15-i intézkedések Kiskunfélegyházán

Tisztelt Félegyháziak! Az alábbiakban olvashatják a város területére vonatkozó legfrissebb (2020. 03.15.) intézkedéseket:

Tovább olvas

14 Mar

Hétfőtől bezárnak az óvodák és bölcsődék Félegyházán

A péntek esti miniszterelnöki bejelentéshez kapcsolódva polgármesterként, és a helyi operatív törzs vezetőjeként az alábbiakról tájékoztatom Kiskunfélegyháza lakosságát.

Tovább olvas

13 Mar

Helyi operatív törzs alakult

Csányi József polgármester kezdeményezésére március 13-án pénteken megalakult Kiskunfélegyházán a Helyi Operatív Törzs.

Tovább olvas

13 Mar

Az IPA pályázati ciklusról tartottak műhelybeszélgetést a Megyeházán

Új, határon átnyúló pályázati ciklus indul útjára. Az elmúlt években már számtalan sikeres megyei projekt valósult meg, amely szolgálja a határ mindkét oldalán élők érdekeit. A Külgazdasági és Külügyminisztérium, mint Irányító Hatóság, valamint a szerbiai Európai Integrációs Minisztérium, mint Nemzeti Hatóság megbízásából, a szerbiai partnerével, a CESCI Balkansszal közösen a 2021-2027 közötti Magyarország-Szerbia INTERREG IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program tematikus előkészítését végzi.

Tovább olvas

13 Mar

Rokolya Csaba igazgató: nincs fertőzött az iskolában, és karantén sincs

Rádiónkhoz fordult Rokolya Csaba igazgató, a Szent Benedek PG intézmény igazgatója, hogy a sajtóban is cáfolja azokat a pletykákat, amelyek az iskolai karanténról és ferőzött diákról szóltak.

A beszélgetést alább hallgathatja meg:

Tovább olvas

11 Mar

Ezek a programok maradnak el Kiskunfélegyházán

Körbekérdeztük a kulturális intézmények vezetőit, rendezvényszervezőket, hogy melyek azok a programok, rendezvények, amelyek már biztosan elmaradnak a kormányzati intézkedések miatt Kiskunfélegyházán. A lista módosulhat!

Tovább olvas

11 Mar

A koronavírus és egyéb fertőzések is témái voltak a keddi betűbölcsinek

A koronavírus, a hányós-hasmenéses, lázas betegségek a kisgyermekeknél voltak a legfőbb témái a keddi betűbölcsinek. Ezúttal Tarnóczki Sándorné védőnő, a Nagyaládosok helyi egyesületének vezetője nyilatkozott rádiónknak.

Tovább olvas

11 Mar

Kiskunfélegyháza város vezetése egyéni megemlékezésre kéri a város polgárait

A kialakult járványügyi helyzetre tekintettel Csányi József polgármester rádiónkhoz is eljutatott felhívásában arra kéri a félegyháziakat, hogy az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére a szokásos emlékhelyeknél a megemlékezés virágait tetszőleges időpontban, egyénileg helyezzék el. Az önkormányzat által szervezett valamennyi program elmarad.


Csányi József fontosnak és még inkább szimbolikusnak tartja, hogy összetartozásunk jeléül március 15-én tűzzék fel a nemzeti színű kokárdát szívük fölé. Óvjuk meg közösségünket, vigyázzunk egymásra, cselekedjünk felelősségteljesen - írja közleményében a Polgármester.


Értelemszerűen így a központi megemlékezések mellett elmarad a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban március 12-én délutáni, Juhász István tanár úr eladása, és a péntek délelőtti Boconádi megemlékezés is a felsőtemetőben.

Tovább olvas

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]