Friss hírek

14 Dec

Az öröm gyertyáját is meggyújtották vasárnap a város adventi koszorúján

Fellobbant a harmadik, az öröm gyertyája a város adventi koszorúján. Az esemény után Csányi József polgármester nyilatkozott rádiónknak.

Tovább olvas

11 Dec

Félegyházi összefogásnak köszönhetően autót kapott Panka családja

December 10-én hajnalban ismeretlen kamionos összetörte annak a gátéri családnak az utcán parkoló autóját, akik életében nélkülözhetetlen a jármű. A legkisebb lányuknál, Pankánál tavaly diagnosztizálták a leukémia egyik fajtáját. Műtétek és terápiák sora vette kezdetét, a budapesti kezelések miatt pedig folyamatosan szükségük van autóra, hiszen a kislány tömegközlekedéssel nem utazhat. Az édesanya kétségbeesett Facebook-posztja után a félegyházi autókereskedők gyűjtésbe kezdtek és gyakorlatilag egy óra leforgása alatt összeadták a család új autójának árát.

Egy hét és már a családnál lesz ez a Ford Focus


A gyűjtés részleteiről Nánási Brigitta, a Hanák Car Trade Kft. munkatársa rádiónk reggeli műsorában elmondta, hogy maguk sem gondolták, hogy ilyen sokan, ilyen gyorsan az ügy mellé állnak.

Fotó: Csányi Marianna Facebook

Tovább olvas

08 Dec

Javában zajlik a Zeneiskola épületének felújítása

Javában zajlik a zeneiskola Petőfi téri épületének felújítása, amelyre nemrég a tankerületi központ nyert forrást. A részletekről Kis-Fekete Vilmos, a Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója beszélt rádiónk reggeli műsorában.

Tovább olvas

08 Dec

Már a jövő évi költségvetésen dolgoznak a városházán

Már javában zajlik Kiskunfélegyháza 2021-es költségvetésének tervezése, tudta meg rádiónk Csányi József polgármestertől.

Tovább olvas

08 Dec

Jól gazdálkodott idén az önkormányzat

A nehézségek ellenére jól gazdálkodott idén az önkormányzat, így a helyi szociális ágazatban dolgozókat is tudták támogatni - nyilatkozta rádiónknak Csányi József polgármester, akit arra kértünk összegezze az idei évet.

Tovább olvas

08 Dec

Lábbeliket kaptak a kiskunhalasi járványkórház dolgozói

Berkemann lábbelit kaptak azok, akik ezekben a hetekben részt vesznek a kiskunhalasi járványkórház munkájában. A közel négymillió forint értékű adománnyal azoknak az egészségügyi dolgozóknak szeretne segítséget nyújtani a vállalat, akik a koronavírusban szenvedő betegek életéért küzdenek. Az ajándékot Dr. Szepesvári Szabolcs, a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház főigazgatója és Dittmayer Péter ápolási igazgató vette át. Dr. Szepesvári Szabolcsot halljuk.

Tovább olvas

08 Dec

Döntés született három vezetői álláshelyről

A veszélyhelyzet miatt nem ülésezett a város képviselő-testülete, így a napirendi pontokat újra online szavazhatta meg a képviselőtestület. Ebből kiderült, hogy a Művelődési Központ, a Kiskun Múzeum és a Szivárvány Intézményt kik vezethetik a jövőben. A részletekről Csányi József polgármester nyilatkozott rádiónknak.

Tovább olvas

08 Dec

Modok Ágnes tanácsadó szakpszichológus tartott online előadást a Könyvtárban

Modok Ágnes tanácsadó szakpszichológus tartott online előadást a Könyvtárban - "Változtatni tudni kell! avagy Hogyan vezessük életünk fonalát? címmel. Modok Ágnest halljuk.

Tovább olvas

03 Dec

Kérték a szociális szféra támogatását, a rendeletet nem szavazták meg

Bő egy héttel ezelőtt küldte szét a helyi sajtónak a Veled a Városunkért Egyesület azt a levelet, amelyben arra kérik Kiskunfélegyháza város vezetését, hogy adjanak egyszeri támogatást azoknak a szociális szférában alkalmazottaknak is, akik nem részesültek az idén tavasszal, az egészségügyben dolgozva a fél milliós juttatásban. Ennek ellenére a november végi "online " testületi ülésen a Veled a Városunkért Egyesület képviselői mégsem szavazták meg azt a napirendi pontot, amely a költségvetési rendelet módosításáról (a dolgozók juttatásának biztosításához szükséges forrás biztosításáról) szólt. A részletekről nyilatkozott rádiónknak Csányi József polgármester.

Tovább olvas

01 Dec

Napokon belül költözhet be az Orvosi rendelő a Petőfi lakótelepről

Napokon belül költözhet a háziorvosi rendelő a Petőfi lakótelepről az Egészségközpontba, miután tarthatatlanná vált a helyzet, írta rádiónknak is megküldött levelében dr. Patocskai Máté háziorvos, aki a konkrétumokat hétfőn (11.30.) reggel mondta el rádiónk reggeli műsorában.

Tovább olvas

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]