Friss hírek

13 Oct

Jubilálnak a Zenebarátok

Idén ünnepli 25 éves évfordulóját a Kiskunfélegyházi Zenebarátok Egyesülete. Ebből az alkalomból adnak ingyenes hangversenyt október 18-án, vasárnap 17 órakor a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban.

A részletekről rádiónk reggeli műsorában beszélt Szabó Péterné Magdika az egyesület vezetője és Szatmári Imre leköszönő kórusvezető.

Tovább olvas

12 Oct

Átadták az év olvasója díjat a Könyvtárban

Szombaton, az országos könyvtári napok helyi programsorozat ünnepélyes zárórendezvénye volt a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban, ahol sor került az Év olvasója díjak átadására és eredményt hirdettek a Hattyúház a mi könyvtárunk rajzpályázat tekintetében is. A megjelenteket Kállainé Vereb Mária igazgatónő köszöntötte.

Tovább olvas

12 Oct

Sportkönyvtárat avatnak és a 70 évvel ezelőtti válogatott meccsre emlékeznek a sportcsarnokban

Két fontos esemény lesz a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban október 18-án, 13.45-kor. A sportkönyvtár megnyitójára kerül sor, valamint egy megemlékezésre egy 70 évvel ezelőtti futballmérkőzésről, ahol a magyar labdarúgó-válogatott és a Kiskunfélegyházi Szövetkezeti Labdarúgó Klub csapott össze. Időről időre azon dolgozunk, hogy újdonságokkal szolgálhassunk a sportcsarnok életében – mondta Iványi Ferenc, programiroda vezető. Ilyen újdonság lesz ez az országban egyedülálló létesítmény is.

Tovább olvas

09 Oct

544 lakásban indul a távfűtés

Ezúton tájékoztatjuk Fogyasztóinkat, hogy a társasházi közös képviselők írásos kérésének megfelelően 1432 lakásból 544 részére megindult a távfűtés.

Tovább olvas

07 Oct

Átadták a megújult színpadtechnikát a Móra Ferenc Művelődési Központban

Dupla ünnep volt október 2-án, pénteken este a Móra Ferenc Művelődési Központban. Kovács-Csonka Szilvia igazgató köszöntőjében elmondta: nagy öröm számára, hogy a Félegyházi Táncszínház Sorsunk című táncjátékát láthatja a közönség egy olyan színpadi környezetben, amire 24 évet várt az intézmény.

Tovább olvas

02 Oct

14 pontban érvelnek a fiatalok a skate park ügyében

A fiatalok készek tenni azért, hogy legyen megfelelő minőségű skate park Kiskunfélegyházán és nem feltétlen a városközpontban, nyilatkozta az ügyet felkaroló Dobos István rádiónk reggeli műsorában. Több mint tíz pontban érvelnek arra, hogy miért lenne fontos ennek a parknak a kialakítása, amely ügyben egy beszélgetést is összehívtak most szombaton délután 5 órára a sportcsarnok parkolójába. Dobos Istvánt halljuk.

Tovább olvas

29 Sep

Beszélgetéssorozatot indít az Egészségfejlesztési Iroda

Ingyenes, tematikus beszélgetéssorozatot indít a kiskunfélegyházi Egészségfejlesztési Iroda Kisné Sváb Ildikó krízistanácsadó szakpszichológussal a Korond utca 5. száma alatt, a 4. emeleten. A részletekről Tóth Katalin az EFI iroda vezetője beszélt rádiónknak.

Tovább olvas

29 Sep

Hamarosan befejeződik az Ipari Park II. ütem Kiskunfélegyházán

A város gazdasági fejlődésének fontos eleme és a továbblépés elkerülhetetlen feltétele a kiskunfélegyházi Ipari Park beruházás második üteme. Azért is, mert az első ütemben kialakított terület megtelt, az ingatlanok egy kivételével tulajdonosra találtak – mondta el Csányi József polgármester szeptember 28-án, hétfőn, a nagyszabású fejlesztés aktualitásait összefoglaló sajtótájékoztatón.

Tovább olvas

25 Sep

dr. Szilassi Péter tartott előadást a könyvtárban

A Földrajzi szabadegyetemi előadássorozat keretében Dr. Szilassi Péter - A sánta dervis és a haldokló tó nyomában címmel tartott előadást csütörtökön este a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban. dr. Szilassi Pétert halljuk.

Tovább olvas

25 Sep

Aláírást gyűjt Kiskunfélegyházán is az LMP az élelmiszer áfájának csökkentéséért

Aláírást gyűjt Kiskunfélegyházán is az LMP az élelmiszer áfájának csökkentéséért. A mai aláírásgyűjtés végén Schmuk Erzsébet az LMP ogy. képviselője és Kis-Szeniczey Kálmán képviselő tartott sajtótájékoztatót.

Tovább olvas

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]