Friss hírek

27 Oct

Elhelyezték a defribrillátort az autóbusz pályaudvaron

Az életmentő üveg gyűjtés eredményeként 2017. október 27-én pénteken délelőtt helyezték el a DAKK Zrt kiskunfélegyházi autóbusz állomásán az életmentő, automata defribrillátort.

Tovább olvas

27 Oct

November 6-tól újra zöldjárat

Folyamatosan végzi a biológiailag lebomló hulladék díjmentes - a cég által folyamatosan biztosított biológiailag lebomló zsák és egy kévényi mennyiségben történő - begyűjtését Kiskunfélegyházán az FBH-NP Nonprofit KFT. Novemberben a zöldhulladékot 6-a és 10-e között szállítják el Félegyháza területén.

Tovább olvas

26 Oct

Térkövezett parkolók és új járdák létesültek a Petőfi lakótelepen

Évtizedes elmaradást pótoltak az elmúlt időszakban a Petőfi lakótelepen azzal, hogy a Darvas tér 2 és 3 szám között rendes, térkövezett parkolók létesültek. Ennek a projektnek a hivatalos átadása történt meg október 26-án délelőtt. A közösképviselőket, lakókat Csányi József polgármester és Horváth Gábor a körzet képviselője köszöntötte. A parkolóépítés mellett a Holló László utca 22-24 és 16-18 szám előtti járdaépítési beruházást is átadták csütörtökön délelőtt.

Tovább olvas

25 Oct

Krónika - 2017-10-24 kedd

Rádiónk helyi & térségi hírösszefoglalója október 24-én, kedden.

Tovább olvas

25 Oct

Krónika - 2017-10-23 hétfő

Rádiónk helyi & térségi hírösszefoglalója, október 23-án, hétfőn.

Tovább olvas

25 Oct

Költözik a "káposzta" kút

Közterületi műalkotások áthelyezéséről is tárgyalt október 24-i ülésén a Művelődési és Szociális Bizottság. Új, méltó helyre kerülhet Dózsa György és Bem tábornok szobra, de költöznie kell a városképi ún. káposzta csobogó kútnak is. A részetekről dr. Kiss Ákos Csaba a bizottság elnöke beszélt rádiónknak:

Tovább olvas

25 Oct

Új, korszerű hűtőház gyarapítja az ipari park létesítményeit

A Kiskunfélegyházi Ipari Park területén október 24-én ünnepélyes keretek között adták át az ICE-STORE Kft. új hűtőházát. A 3700 négyzetméter alapterületű létesítmény átadásakor Dobosné Németh Ottília ügyvezető, Kovács Ernő, Bács-Kiskun Megye kormánybiztosa és Csányi József polgármester üdvözölte az átadón megjelenteket.

Tovább olvas

23 Oct

Polgárőri elismeréseket adtak át

Az Országos Polgárőr Szövetség az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulóján polgárőr elismeréseket nyújtott át.

Tovább olvas

22 Oct

A nyugdíjasok helyzetének javításával kapcsolatos programját ismertette az MSZP helyi szervezete

A jelenlegi kormány az oktatás, egészségügy mellett a nyugdíjasokat állította sarokba, a munkaképes korosztály jelentős részét pedig külföldre száműzte az igazságtalan gazdaságpolitikájával. Az MSZP a kormányváltás után megvalósuló programjában kiemelt szerepet kap a nyugdíjasok helyzetének megnyugtató rendezése. Ezekkel a gondolatokkal kezdte mondandóját Horváth Tamás az MSZP helyi szervezetének vezetője az október 20-án megtartott sajtótájékoztatón.

Tovább olvas

22 Oct

Az oktatás helyzetéről tartott fórumot a DK helyi szervezete

Az oktatásnak sürgős változtatásra van szüksége, mert az állapot, amelyben ma van, az nem csak rövid távon okoz nagy károkat, hanem 20-30 évre előre is tönkre teszi az országot. Éppen ezért azt kell mondanom, hogy ez a helyzet nem jó, sürgősen változtatni kell rajta – állította Arató Gergely, a DK szakpolitikusa a kiskunfélegyházi szervezet fórumán.

Tovább olvas

[Első]   << Előző    37   38   39   40   41   42   43   Következő >>   [Utolsó]