Friss hírek

12 Aug

Félegyházi Napok a hosszú-hétvégén

Szeretettel várják Önt és kedves családját az idei Félegyházi Napok programjaira!

Tovább olvas

08 Aug

Kellemetlen magyarázkodásba torkollott az ellenzéki polgármester jelöltet bemutató sajtótájékoztató

Szerdán délután az Otthon étterembe szervezte bemutatkozását a Veled a Városért Egyesület, amelybe a helyi ellenzék tömörült jobbról és balról egyaránt. A helyi szocialistákat támogatja az idei kampányban a Jobbikos Kollár László és az LMP-s Kiss-Szeniczey Kálmán, valamint a DK-s Nagy Lajos is. Először az egyesületet mutatta be Németi Hajnalka aki a szervezet elnöke is egyben, majd a pártok képviselői szóltak egyenként a sajtó megjelent munkatársaihoz.

Hallgassa meg a teljes sajtótájékoztató hanganyagát a cikk alatt!

Tovább olvas

30 Jul

Már készül a Csobogó új helye

A Zöld Város program kivitelezése a tervek szerint halad, ezzel párhuzamosan pedig a Béke téren korábban megtalálható csobogó, az ún. káposzta kút is új helyre kerül. Ennek az új helye is kialakítás alatt van a dr. Holló Lajos út és az Oskola utca torkolatában lévő új téren. Ennek részleteiről kérdeztük Rosta Ferenc alpolgármestert.

Tovább olvas

24 Jul

A VII. BMX/Roller Jam Session lesz Szankon

Idén már a VII. BMX/Roller Jam session-t szervezik meg Szankon. A részletekről Ficsór Olivér beszélt rádiónk Délutános Műszak c. műsorában.

Tovább olvas

24 Jul

Belátható közelségben a kunszállási autópálya lehajtó építése

Indulhat az M5-ös autópálya kunszállási csomópontjának kiviteli terveire kiírt közbeszerzés tekintettel arra, hogy a Belügyminisztérium felszabadította a rendelkezésre álló pénzügyi fedezetet, tudtuk meg Kovács Imrétől, Kunszállás polgármesterétől, aki telefonon nyilatkozott rádiónknak.

Tovább olvas

16 Jul

V. Sörfesztháza most hétvégén

Jubileumi kézműves sörfesztivál lesz ezen a hétvégén, pénteken és szombaton Kiskunfélegyházán. A részletekről Ónodi Árpád főszervező beszélt rádiónknak.

Tovább olvas

08 Jul

Strand Nap a Félegyházi Termál Parkfürdőben

Július 13-án szombaton egész napos programmal várják a felfrissülni és szórakozni vágyókat a Félegyházi Termál Parkfürdőbe!

Tovább olvas

03 Jul

Idén is lesz motoros zarándoklat Pálosszentkútra

Idén július 6-án szombaton lesz a Keresztény motoros zarándoklat Petőfiszállás-Pálosszentkútra. A részletekről Gulyás Réka szervezőt kérdeztük.

Tovább olvas

03 Jul

Új kiállítóterek mutatkoztak be a Múzeumok Éjszakáján

Új múzeumi kiállítóterekkel várja látogatóit júliustól a félegyházi Kiskun Múzeum. A Múzeumok Éjszakája gazdag programjának első aktusaként június 29-én Lezsák Sándor országgyűlési képviselő, az Országgyűlés alelnöke és Mészáros Márta, a múzeum igazgatója adta át és mutatta be a Tudás-tár Élmény—tér a Tanulás szolgálatában elnevezésű európai uniós projekt keretében megvalósult tanulmánytárakat, valamint a Kincsek a raktárból című kiállítást. Mészáros Márta elmondta, hogy a múzeum fő feladata Félegyháza és a történelmi Kiskunság emlékeinek gyűjtése, feldolgozása, bemutatása:
 

Tovább olvas

25 Jun

Most szombaton lesz Félegyházán a Múzeumok Éjszakája

Új múzeumi kiállítóterekkel várja látogatóit a félegyházi Kiskun Múzeum az idei Múzeumok Éjszakáján, június 29-én, szombaton. A részletes programról Mészáros Márta a múzeum igazgatónője beszélt rádiónk reggeli műsorában.

Tovább olvas

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]