Friss hírek

26 Sep

Újra kell építeni a Petőfi szökőkutat

Annyira rossz állapotban van a Petőfi téren található Petőfi kút (centenáriumi csobogó), hogy mihamarabb szükéges annak teljes újraépítése, más kőzetanyagból, hangzott el a Városüzemeltetési Bizottság legutóbbi ülésén. A részletekről Bense Zoltán beszélt rádiónknak.

Tovább olvas

25 Sep

Nyerteseink Görögországban - folyamatosan frissítve

A 10 éves születésnapi játékunk nyertese Mónika volt, aki gyermekeinek adta át a lehetőséget, így 2018 szeptember 24-én délután Timi és Feri ült fel a Grand Tours autóbuszára. Szeptember 25-én reggel, magyar idő szerint 7 órakor érkeztek a helyszínre. Ott sem volt még strandidő, az első beszámolójuk szerint 15 fok volt kora reggel. 

Tovább olvas

24 Sep

„Üzenet a biztonságért” című előadást láthatták hétfőn a félegyházi diákok

A szolnoki Üzenet Táncszínház „Üzenet a biztonságért” című előadását láthatták ma két alkalommal a félegyházi középiskolás diákok a Móra Ferenc Műv. Kp. dísztermében. Az előadás miértjéről dr. Horváth-Rekedt Gréta bűnügyi előadót kérdeztük.


Fotók: Üzenet Táncszínház Facebook

Tovább olvas

19 Sep

Felavatták a Szt. Benedek iskola kosárlabda-csarnokát

Ünnepélyesen, a diákok által adott műsorral színesítve adták át szerdán délelőtt a Szent Benedek Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Tagintézményének kosárlabdacsarnokát, amely az intézmény fenntartójának és városunk önkormányzatának közös finanszírozásásban készülhetett el. Az ünnepségen köszönőbeszédet mondott Rokolya Csaba az intézmény igazgatója és az egykori PG-s öregdiák, Csányi József, Kiskunfélegyháza polgármestere.

Tovább olvas

19 Sep

Október 1-vel indul újra a Fogászati ügyelet

Október 1-vel újraindul a fogászati ügyelet, tudtuk meg korábban dr. Ónodi Izabella fogorvostól. A fogorvost az ügyelet újraindításáról, az ügyelet idejéről és helyszínéről kérdeztük a Shaker c. reggeli műsorunkban.

Tovább olvas

19 Sep

Változik a hulladékszállítás rendje

A Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft. felhívja a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy 2018. október 1-jétől változik a szállítás idejének rendje a járatok megfelelő optimalizálásának érdekében. A változás a kommunális és szelektív szállítást is egyaránt érinti. Az érintett területek a következők:

Tovább olvas

17 Sep

Megépült a Kiskun utca utolsó szakasza is

Szeptember 17-én délelőtt hivatalosan is átadták a Kiskun utca utolsó, a Béla király utcától a Róna utcáig tartó, új, 6 méter széles aszfaltburkolatú szakaszát. Az átadón kérdeztük Csányi József polgármestert a város útfelújítási-építési munkálatairól.

Tovább olvas

14 Sep

Szeptember 21-én lesz a városi Autómentes nap a Sporcsarnok parkolójában

Idén szeptember 21-én, pénteken rendezik a városi Autómentes napot a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. A program részleteiről Bajzák Andrea az önkormányzat referense beszélt rádiónknak:

Tovább olvas

14 Sep

Jövő szerdán adják át a Szt Benedek Iskola új kosárlabda csarnokát

Elkészült a Szt Benedek iskola - volt PG - új kosárlabdacsarnoka, amely az egykori épület régi tornatermének helyére épült. Az új létesítményről az intézmény igazgatója, Rokolya Csaba beszélt a sajtó munkatársainak:

Tovább olvas

14 Sep

dr Dinya Zoltán tartott előadást a könyvtárban

Egészségben megöregedni - E címmel tartott előadást prof. dr. Dinya Zoltán szeptember 11-én a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban. A Kiskunfélegyházi Mozgáskorlátozott Egyesület részére a Humanum Salma Humanitarius Alapítvány mindig igyekszik érdekes programokat szervezni. Ezúttal Némedi-Varga Beatrix alapítványi tag meghívására érkezett városunkba prof. dr. Dinya Zoltán, aki hasznos információkat tartalmazó életmódszemléletet ajándékozott nemcsak azoknak, akik már betegséggel élnek, hanem mindazoknak is, akik számára eljött az idő, hogy tegyenek egészségük megtartásáért.

Az előadásról a szervezető egyesület elöke, Némedi-Varga Beatrix beszélt a sajtónak.

Tovább olvas

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]