Friss hírek

22 May

Rádió Smile - Műfüves labdarúgó torna lesz június végén

Rádió Smile - Műfüves labdarúgó torna lesz június 27-én. A részletekről a főszervező, Patyi Zoltán beszélt a Shakerben, május 21-én reggel.

Tovább olvas

21 May

Negyed órás vízi attrakciók a Béke téren

Szerdán volt a főpróbája a Béke téri új nagy szökőkútnak, és ma este már több alkalommal is, negyedórás programban láthatóak a vizi attrakciók, nyilatkozta rádiónknak Csányi József polgármester.

Fotó: Görög Anita

Tovább olvas

21 May

Hétfőtől teljes létszámmal nyitnak a bölcsődék és óvodák

Péntek délelőttig lehet jelezni a szülőknek, ha május 25-től szeretnék vinni a gyermeküket bölcsödébe vagy óvodába - mondta el rádiónk reggeli műsorában Csányi József polgármester.

Tovább olvas

20 May

Várják a jelentkezőket a Balázs Árpád Alapfokú művészeti iskolába

Még egy hónapig várják a jelentkezőket a Balázs Árpád Alapfokú művészeti iskolába, tájékoztatta rádiónkat Kis-Fekete Vilmos az intézmény igazgatója.

Tovább olvas

18 May

Mit tegyek a kütyüre kattant gyerekemmel?

Mit tegyek a kütyüre kattant gyerekemmel? címmel jelent meg Miklya-Luzsányi Mónika, Félegyházán élő írónő legújabb könyve, amely most a digitális oktatás idején talán még aktuálisabb, mint bármikor. Miklya-Luzsányi Mónikával a Shaker c. reggeli műsorban beszélgettünk a témáról.

Tovább olvas

06 May

Minibölcsődét építenének Kunszálláson

A családbarát Kunszállás egyik alapköve lehet az a bölcsőde, amelynek megépítésére pályázatot nyújtott be a helyi önkormányzat - mondta el rádiónknak Almási Roland polgármester.

Tovább olvas

06 May

Telefonos egyeztetés után lehet a körzeti fogorvosokat is megkeresni

Telefonos egyeztetés után lehet a körzeti fogorvosokat is megkeresni, és csak gyanús beteg esetében kötelező elvégezni a koronavírus tesztet - nyilatkozta rádiónknak dr. Ónodi Izabella fogorvos.

Tovább olvas

04 May

Helyi rendelkezések Május 5-től Kiskunfélegyházán

Tisztelt Félegyháziak!

A mai naptól a védekezés új szakaszba lép nemcsak országban, hanem városunkban is. A helyi változásokról az alábbiakban olvashatnak:

Tovább olvas

29 Apr

A Görög nyár nem maradhat el..

2020. április 29-én élőben kapcsoltuk a görögországi Paralián élő Solymosi Tímea idegenvezetőt, aki megnyugtatott mindenkit: idén sem maradhat el a Görög nyár!

Fotó: Solymosi Tímea facebook

Tovább olvas

29 Apr

Csoportszobánként 5-5 gyermeket helyezhetnek el a bölcsődékben és óvodákban

Csoportszobánként 5-5 gyermeket helyezhetnek el a bölcsődékben és óvodákban várhatóan a jövő hét elejétől, mondta el rádiónk reggeli műsorában Csányi József polgármester, aki hozzátette: az összes bölcsődés/óvodás gyerekek nagyjából egy ötödét tudják a korlátozások mellett fogadni, hogy megfeleljenek az előírásoknak.

Fotó: Félegyházi Közlöny

Tovább olvas

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]