Friss hírek

31 Dec

Ez történt 2018-ban Kiskunfélegyházán

Hallgassa meg, mik voltak a legfontosabb hírek 2018-ban Kiskunfélegyházán.

Tovább olvas

29 Dec

Jól vizsgázott a Sportcsarnok akusztikai fejlesztése

December elején először a Szalagavató ünnepségekkel, majd a Kowalsky meg a Vega élőzenei nagykoncertjével tesztelték a Városi Sportcsarnok akusztikai fejlesztését, amelynek szükségessége sosem volt kérdés, de a megoldás 2018 nyaráig váratott magára. A városnak a korábbi PPP konstrukció miatt folyamatos kiadást jelentett, amelynek hátralévő összegét vállalta át a magyar állam, így mostanra vált lehetővé, hogy az önkormányzat saját forrásból elvégeztesse a szükséges beavatkozásokat az akusztika javítására. Arra voltunk kíváncsiak, hogyan teljesített ez a fejlesztés az élőzenei koncerten, erről kérdeztük Ónodi Árpádot, a koncert szervezőjét.

Tovább olvas

27 Dec

Értékelte az idei évet a polgármester

A 2018-as utolsó képviselő-testületi ülés végén arra kértük Kiskunfélegyháza polgármesterét, Csányi Józsefet, értékelje az idei évet az önkormányzat és a városvezetés szemszögéből.

Tovább olvas

27 Dec

Adományosztást szervezett a Jobbik helyi szervezete

Adományosztást szervezett a Jobbik Szeretetszolgálat Alapítvány, december 19-én. Az általuk gyűjtött adományokat, élelmiszert, ruházatot és lábbeliket idén kilenc krízis élethelyzetbe került személy támogatására fordították. A részletekről Kollár László nyilatkozott rádiónknak.

Forrás: Kollár László facebook

Tovább olvas

27 Dec

A rezidens ösztöndíj létrehozását és a sportorvos további foglalkoztatását is támogatták a városatyák

Az orvos ösztöndíj bevezetését követően a rezidens ösztöndíjat is támogatták a városatyák a legutóbbi képviselő-testületi ülésen. Döntés született arról is, hogy az önkormányzat továbbra is vállalja a sportorvosi - nem kötelező önkormányzati feladat ellátását. Minderről Csányi József polgármester nyilatkozott rádiónknak az ülést követően.

Tovább olvas

26 Dec

Elhunyt dr. Garai István Levente

Életének 63. évében elhunyt Kiskunfélegyháza város korábbi alpolgármestere, az akkori 5. sz. vk. Országgyűlési képviselője, dr. Garai István Levente.

Tovább olvas

20 Dec

Meghekkelt sajtótájékoztató

Kiskunfélegyháza Város 2019-es költségvetéseihez benyújtott javaslatok - állt abban a meghívóban, amelyet rádiónk kapott az MSZP helyi szervezetétől pár nappal ezelőtt, 2018 december 20-án 11:30-ra a párt irodájába.

Tovább olvas

20 Dec

Az üldözött keresztényekre emlékeztek a Fidelitas tagjai hétfőn

Megemlékezést tartott a Fidelitas és a KDNP 4. sz. választókerületi, kiskunfélegyházi szervezete az üldözött keresztényekre emlékezve december 17-én este a Magyarok nagyasszonya szobornál az Ótemplom előtt. A megjelenteket Erdei József a Fidelitas helyi elnöke köszöntötte, megemlékező beszédet Hajgos Gyula esperes mondott.

Tovább olvas

20 Dec

A jövő évi költségvetéshez nyújtottak be javaslatot a szocialisták

Kiskunfélegyháza Város 2019-es költségvetése ugyan még készül, de az MSZP helyi szervezete már eljutatta a városvezetéshez azokat a javaslatokat, módosításokat, amelyeket szerintük mindenképp szükséges beemelni a költségvetés tételeibe. Napirenden volt a Fürdőszálló ügye, a Móra Gimnázium statikai állapota és fűtése, a külterületi utak helyzete, vagy épp a Bajza utca újraaszfaltozása. Szóba került az egészségügy kapcsán a Kórház szakrendeléseinek támogatása, amit állítólag támogatott a helyi MSZP, azonban az utolsó 2018-as szakbizottsági és képviselő-testületi üléseken egyikük sem jelent meg, így megszavazni sem tudták sem a Kórház támogatását, sem a rezidens képzés elindítását.

Horváth Tamást, az MSZP helyi elnökét halljuk.

Tovább olvas

20 Dec

Könyveket kaptak a kórházban karácsonyozók

Könyveket adományoz a Máltai szeretetszolgálat a Kórház azon betegeinek, akik a szeretet ünnepét is ott kell, hogy töltsék. Az átadás csütörtökön délelőtt történt meg, amelynek lebonyolítójával, Szűts Tamással beszélgettünk.

Tovább olvas

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]