Friss hírek

02 Mar

Bencsik László fotóiból nyílt kiállítás a művelődési központban

 A 30. születésnapját ünneplő fotós képeiből „Kezdés…” címmel nyílt kiállítás a Móra Ferenc Művelődési Központban február 28-án. A Móra Ferenc Gimnázium Mozgásszínházának és Zsirmik István népzenész színvonalas és szórakoztató előadását követően Kovács-Csonka Szilvia, a művelődési központ igazgató asszonya nyitotta meg a kiállítást.

Tovább olvas

01 Mar

Zöld Város projekt a Shakerben

A Zöld Város projektről szólt a Shaker című reggeli műsorunk 2019 február 28-án. Meghívott vendégeink voltak:

  • Csányi József polgármester
  • Kesztner Andor a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt képviseletében
  • Nemcsok Márton a Pagony Kft képviseletében

A műsor alább visszahallgatható.

Tovább olvas

28 Feb

Tour De Puszta kerékpáros túrát szervez a Bringabarát

Télbúcsúztató, átmozgató terep és tájékozódási kerékpártúrára hívja a Kiskunfélegyházi Amatőr Kerékpáros Klub és Bringabarát Kerékpárbolt a hűvös időben is kihívásokat kereső kerékpárosokat, március 3-án, vasárnap. A részletekről Simon Béla Szabolcs beszélt a sajtó munkatársainak.

Tovább olvas

26 Feb

Aláírásgyűjtésbe kezdtek a lakók a Bercsényi utca miatt

Aláírást gyűjtenek a Kossuthvárosban élők a Bercsényi utca forgalma miatt. Erről tartott sajtótájékoztaót Horváth Tamás szocialista képviselő amelyre meghívta az aláírásgyűjtőket is. Horváth Tamást és Hegedűs Lajost halljuk:

Tovább olvas

24 Feb

Átadták az idei Oltalmazó Kezek díjakat

2019. február 22-én a Móra Ferenc Művelődési Központban adták át a II. Oltalmazó Kezek díjakat, amelyet egy éve alapított meg az Egészségért Közalapítvány a Kórházért Alapítvány.

A megjelenteket először dr. Körtvélyessy András főigazgató helyettes köszöntötte, majd ünnepi beszédet mondott Balla László alpolgármester.

Tovább olvas

22 Feb

Érzékenyítő testnevelésórákat tartottak a Közgében

Érzékenyítő testnevelés órákat tartottak február 22-én pénteken a KSZC Közgazdasági Szakgimáziumban. A rendezvény apropójáról Tasi Judit igazgatónő beszélt a sajtó munkatársainak. A diákoknak a rendezvény megnyitóján Nikolicsné Szabó Erika beszélt az esemény fontosságáról.

Tovább olvas

21 Feb

Az utolsó szülésfelkészítőt tartották meg a Népmese pontban

Az utolsó szülésfelkészítő alkalmat tartották meg a Nagycsaládosok Kiskunfélegyházi Egyesülete által szervezett , a Nagy család közös ügyünk című rendezvénysorozat keretében. Az előadóval, Néma Attiláné Ellával beszélgettünk az utolsó alkalom témájáról. 

A rendezvényt követően Tarnóczki Sándorné Tünde védőnőt kértük, hogy értékelje az elmúlt két éves munkát.

Tovább olvas

19 Feb

Az LMP is elutasítja a túlóratörvény alkalmazását a megyében

Kis-Szeniczey Kálmán, az LMP Országos Elnökségének tagja, Bács-Kiskun megyei önkormányzati képviselő tartott utcai sajtótájékoztatót "Nemet mondunk a rabszolgatörvényre" címmel február 15-én pénteken délután Kiskunfélegyházán.

Tovább olvas

15 Feb

Pachmann Péter tartott előadást az Ipartestület Székházában

Pachmann Péter huszonhat éve dolgozik a tévénél, pályafutása alatt nemcsak a kamerák előtt fordult meg, hanem szerkesztőként a műsorkészítés háttérmunkálataiban is jártasságot szerzett. A város lakosságának, és a Pannon Oktatási Központ diákjainak tartott interaktív előadást pénteken délután. A híradós a média befolyásoló hatására hívta fel a hallgatóság figyelmét, valamint bemutatta kommunikációs és hatásgyakorló eszközöket, amiket a hírműsorokban, magazinműsorokban alkalmaznak a szerkesztők.

Tovább olvas

13 Feb

Elsők között a félegyházi hallgatóknak mutatta be új dalát a Zanzibár

Mi van? címmel jelent meg a napokban az idén 20 éves Zanzibar zenekar legújabb dala. A kiskunfélegyházi hallgatók elsők között ismerhették meg a dalt, amelyről élőben, a Shaker című reggeli műsorban, telefonon nyilatkozott a zenekar énekesnője, Terecskei Rita.

Hallgasd meg Te is a Mi van című újdonságot itt: www.youtube.com/watch 

Tovább olvas

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]