Friss hírek

24 Apr

Második Csillagnéző Szalonnasütést szervez a KÖSzI klub

Idén második alkalommal szervezi meg a Csillagnéző, Majális váró programját a KÖSzI klub a Parkerdőben. A részletekről Cserkó Fanni főszervező beszélt rádiónk reggeli műsorában.

Tovább olvas

16 Apr

Feketéné Papp Éva és Kovács Edit tárlata nyílt meg a Művelődési Központban

„Tavaszi szél...” címmel Feketéné Papp Éva és Kovács Edit Képzőművészeti kiállítás megnyitója zajlott hétfőn délután a Móra Ferenc Művelődési Központ galériájában. A tárlatot Karsai Ildikó művésztanár nyitotta meg. A kiállító művészek nevében Kovács Edit szólt a megjelent közönséghez.

Tovább olvas

15 Apr

Félegyházi tollforgatókat díjaztak a költészet napján

Az április 11-én, a Szakmaközi Művelődési Házban megtartott ünnepélyes díjkiosztón Mindák József kuratóriumi elnök megköszönte a tollforgatók aktivitását, és elmondta, hogy valamennyi pályamunka színvonalas volt, éppen ezért nehéz volt döntenie a bíráló bizottságnak. Ezt jelzi az is, hogy több különdíjat is meg kellett ítélni. A megjelenteket Kapus Krisztián alapító tag köszöntötte, aki megemlékezett az alapító, Apró Ferenc félegyházi költőről is.

Tovább olvas

15 Apr

Sokan jelentkeztek véradásra a Kossuthvárosban

A kossuthvárosi véradást április 10-ére, a kossuthvárosi közösségi házba hirdették meg. A nagyszámú érdeklődés miatt azonban az óvodában várták az önkénteseket, akik jöttek is folyamatosan. Voltak a véradók között fiatalok és kicsit korosabbak is, de legtöbben megfeleltek az egészségügyi elvárásoknak. Az elmúlt időszakban a Vöröskereszt különböző városrészekben, munkahelyeken és rendezvényeken tartott véradást. Ezek tapasztalatait Almádi-Kis Melinda összegezte lapunknak.

Tovább olvas

06 Apr

Félegyháza zöld lesz, vagy nem lesz..

"Klímavédelem nélkül sivatag lesz Félegyházán" címmel tartott sajtótájékoztatót április 4-én délután Vágó Gábor az LMP EP listavezetője. Kiss-Szeniczey Kálmán megyei önkormányzati képviselő pedig arról tájékoztatta a helyi sajót képviselőit, hogy forradalmi megújulásra van szükség az agráriumban.

Tovább olvas

04 Apr

Birtokba vehették a sporteszközöket az Óvodák

27. alkalommal rendezte meg a Jogging Plus a hagyományos Szilveszteri futást 2018 december 31-én, melynek nevezési díjából és felajánlásokból a Kiskunfélegyházi Napköziotthonos óvodák javára történt gyűjtés. A nevezési díjak és a felajánlások 100%-ban az Óvodák sporteszközeinek bővítésére, fejlesztésére fordítódnak, hozzásegítve a gyermekeket a sportágak megismeréséhez és megszeretéséhez. Az átadásra szerdán délután került sor a Dózsa óvodában, amelyen részt vett Németh László a Jogging futóklub elnöke, Balla László és Rosta Ferenc alpolgármesterek és Csernus Krisztina a Kiskunfélegyházi Napköziotthonos Óvoda intézményvezetője.

Csernus Krisztinát halljuk:

Tovább olvas

03 Apr

Kutyafuttató létesül a Kossuthvárosban

Az új játszótér mellett kutyafuttató létesül a Kossuthvárosban a régi víztorony körüli parkban. A részletekről a körzet képviselője, dr. Kiss Ákos Csaba.

Fotó: GoogleMaps

Tovább olvas

03 Apr

Jótékonysági egészségnap lesz szombaton a Művelődési Központban

"Test és lélek" címmel jótékonysági egészségnapot szerveznek a Magyar Vöröskereszt, az EFI iroda és a Béke egy mosollyal kezdődik alapítvány közös szervezésben. A rendezvénynek a Móra Ferenc Művelődési Központ biztosít helyszínt. A részletes programról Papp Anett a Béke egy mosollyal kezdődik alapítvány vezetője beszélt rádiónk reggeli műsorában

Tovább olvas

03 Apr

Megoldódik a parkolás a piac környékén

Megoldódik a parkolási anomália a béke téri piac környékén. Az önkormányzat megvásárol egy területet amelyen kb 50 új parkolóhelyet tudnak majd kialakítani. A részletekről a testületi ülést követően Csányi József polgármester nyilatkozott rádiónknak.

Tovább olvas

03 Apr

Döntöttek a képviselők az idei városi kitüntetések átadásáról

Március 27-én ülésezett a város képviselő-testülete, ahol a támogatási kérelmek mellett egyenként szavaztak a képviselők a városi kitüntetések odaadományozásáról. A részletekről az ülést követően Csányi József polgármester nyilatkozott rádiónknak:

Tovább olvas

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]