Friss hírek

27 Nov

A beszédfejlődés volt a témája a betűbölcsinek

A beszédfejlődés és a mozgás kapcsolata volt a témája a Petőfi Sándor V.K. Betűbölcsi keddi foglalkozásának. A részletekről Czakóné Kállai Ildikó logopédus beszélt rádiónknak:

Tovább olvas

27 Nov

A város településképének védelméről szóló rendeletet is tárgyalják a szakbizottságok

A Városüzemeltetési bizottság november 26-i hétfői ülésén tárgyalta a város településképének védelméről szóló rendelet módosítását. A részletekről Bense Zoltánt a bizottság elnökét kérdeztük.

Tovább olvas

22 Nov

Haleszban tartott lakossági fórumot Ván Jenő

Halesz térségének közvilágítás-fejlesztését kiemelt feladatként kezeli az önkormányzat. Idén már kilenc lámpatestet helyeztek ki, köztük több napelemest, de a fejlesztés folytatódik az év végén és jövőre is. Elsősorban a sűrűn lakott dűlők, forgalmas kereszteződések kivilágítását oldják meg – mondta el Ván Jenő önkormányzati képviselő november 20-án megtartott lakossági fórumán. Az összejövetelen Csányi József polgármester ismertette a város fejlesztési elképzeléseit. A felmerülő kérdésekre a képviselő, a polgármester és a polgármesteri hivatal vezető tisztségviselői adták meg a válaszokat.

Tovább olvas

22 Nov

A Szakmaköziben zajlott a szülésfelkészítő

A Nagycsaládosok Kiskunfélegyházi Egyesülete november 21-én délelőtt a Szakmaközi Művelődési Házban tartotta meg szülésfelkészítő programját és a baba-mama találkozót. A programról Tarnóczki Sándorné Tünde védőnő beszélt rádiónknak:

Tovább olvas

22 Nov

Egyre többen a helyi rádiót hallgatják Kiskunfélegyházán

A városi helyi rádiók vezették a helyi hallgatottsági listákat az NMHH által finanszírozott Kantar-Hoffmann országos hallgatottsági mérése szerint – hívja fel a figyelmet friss közleményében a Radio Sales House. A rádiós kereskedőház szerint a városokban élők számára létfontosságúak a közösségük aktuális hírei, eseményei, emiatt a helyi tartalmakat kínáló rádiók műsorai hallgatottabbak, mint a budapesti információkat sugárzó versenytársaké.

Tovább olvas

21 Nov

Fogyasztói Tudatosságra Nevelő Iskola címet kapott a Kossuth

A KSZC Kossuth Lajos Szakképző Iskola és Kollégium elnyerte az Fogyasztói Tudatosságra Nevelő Iskola címet. Az ünnepélyes átadásra 2018. november 20-án 11 órakor kerül sor intézményben. Először az intézmény diákaji adtak műsort, majd Ágoston Tibor az intézmény igazgatója mondott köszöntőt.

Tovább olvas

17 Nov

A Shaker vendége volt: Czakó Roland

A Shaker műsorunk vendége volt 2018 november 16-án reggel Czakó Roland, a Rally Cross Magyar Bajnok.

Tovább olvas

16 Nov

Iránról tartott előadást dr. Tarjányi József

"Irán, ahol szeretik a magyarokat"  címmel tartott vetített képes előadást dr. Tarjányi József 2018 november 15-én a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban. Amikor a mai köznyelvben azt mondjuk, magyarisztán, nem is gondolnánk, hogy náluk valóban így hívják Magyarországot. Jogos lehet a kérdés, hogy lehet az, hogy (sajnos) a sok-sok ország között ott még szeretik a magyarokat?! Erre is frappáns választ adott riporterünknek dr. Tarjányi József.

Tovább olvas

15 Nov

December 1-én nyílik meg a Jégpálya

Várhatóan 2018. December 1-én, az első adventi gyertyagyújtást követően nyílik meg idén a Jégpálya. Ebben a szezonban a Fekete Pál sétány területén lévő parkolót teljes egészében ennek a sportnak szentelik a szervezetők. A részletekről Balla László alpolgármester tájékoztatta rádiónkat.

Tovább olvas

14 Nov

Hadházy Ákos járt Kiskunfélegyházán

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, Horváth Tamás önkormányzati képviselő és Eszik Bence az MSZP választmányi elnökhelyettese gyűjtötte kedden délelőtt az aláírásokat az Európai Ügyészséghez való csatlakozás érdekében.

Tovább olvas

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]