Friss hírek

30 Jul

Már készül a Csobogó új helye

A Zöld Város program kivitelezése a tervek szerint halad, ezzel párhuzamosan pedig a Béke téren korábban megtalálható csobogó, az ún. káposzta kút is új helyre kerül. Ennek az új helye is kialakítás alatt van a dr. Holló Lajos út és az Oskola utca torkolatában lévő új téren. Ennek részleteiről kérdeztük Rosta Ferenc alpolgármestert.

Tovább olvas

24 Jul

A VII. BMX/Roller Jam Session lesz Szankon

Idén már a VII. BMX/Roller Jam session-t szervezik meg Szankon. A részletekről Ficsór Olivér beszélt rádiónk Délutános Műszak c. műsorában.

Tovább olvas

24 Jul

Belátható közelségben a kunszállási autópálya lehajtó építése

Indulhat az M5-ös autópálya kunszállási csomópontjának kiviteli terveire kiírt közbeszerzés tekintettel arra, hogy a Belügyminisztérium felszabadította a rendelkezésre álló pénzügyi fedezetet, tudtuk meg Kovács Imrétől, Kunszállás polgármesterétől, aki telefonon nyilatkozott rádiónknak.

Tovább olvas

16 Jul

V. Sörfesztháza most hétvégén

Jubileumi kézműves sörfesztivál lesz ezen a hétvégén, pénteken és szombaton Kiskunfélegyházán. A részletekről Ónodi Árpád főszervező beszélt rádiónknak.

Tovább olvas

08 Jul

Strand Nap a Félegyházi Termál Parkfürdőben

Július 13-án szombaton egész napos programmal várják a felfrissülni és szórakozni vágyókat a Félegyházi Termál Parkfürdőbe!

Tovább olvas

03 Jul

Idén is lesz motoros zarándoklat Pálosszentkútra

Idén július 6-án szombaton lesz a Keresztény motoros zarándoklat Petőfiszállás-Pálosszentkútra. A részletekről Gulyás Réka szervezőt kérdeztük.

Tovább olvas

03 Jul

Új kiállítóterek mutatkoztak be a Múzeumok Éjszakáján

Új múzeumi kiállítóterekkel várja látogatóit júliustól a félegyházi Kiskun Múzeum. A Múzeumok Éjszakája gazdag programjának első aktusaként június 29-én Lezsák Sándor országgyűlési képviselő, az Országgyűlés alelnöke és Mészáros Márta, a múzeum igazgatója adta át és mutatta be a Tudás-tár Élmény—tér a Tanulás szolgálatában elnevezésű európai uniós projekt keretében megvalósult tanulmánytárakat, valamint a Kincsek a raktárból című kiállítást. Mészáros Márta elmondta, hogy a múzeum fő feladata Félegyháza és a történelmi Kiskunság emlékeinek gyűjtése, feldolgozása, bemutatása:
 

Tovább olvas

25 Jun

Most szombaton lesz Félegyházán a Múzeumok Éjszakája

Új múzeumi kiállítóterekkel várja látogatóit a félegyházi Kiskun Múzeum az idei Múzeumok Éjszakáján, június 29-én, szombaton. A részletes programról Mészáros Márta a múzeum igazgatónője beszélt rádiónk reggeli műsorában.

Tovább olvas

25 Jun

Jótékonysági Családi Piknik lesz a Múzeumban

Jótékonysági Családi Pikniket szerveznek július 7-én, vasárnap délután a Kiskun Múzeumban. Ezúttal egy majdnem 4 éves kisfiúnak, Ricsinek segíthetünk. A részletekről Papp Anett a Béke Egy Mosollyal Kezdődik Alapítvány vezetője beszélt rádiónk reggeli műsorában.

Tovább olvas

22 Jun

Megnyílt a Kiskun Emlékhely Szankon

Június 21-én pénteken délután avatták fel a szanki Kiskun Emlékhelyet, amelyhez két napos programkavalkádot is szerveztek. A rendezvény pénteken délután három órakor az avatással kezdődött, ahol avatóbeszédet mondott dr. Nagy István agrárminiszter. Szólt a megjelentkehez Lezsák Sándor az országgyűlés alelnöke, Rosta Szabolcs régész és Patkós Zsolt, Szank polgármestere.

Tovább olvas

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]