Friss hírek

18 Jun

dr. Holló Lajosra emlékeztek halálának évfordulóján pénteken

Dr. Holló Lajosra emlékeztek az MSZP helyi szervezetének vezetősége június 14-én pénteken kora délután a Huszka József téri mellszobránál. A város egykori képviselőjének rövide életútját Eszik Bence ismertette

Tovább olvas

18 Jun

Június 14-én megnyílt az Egészségközpont

Egész napos programsorozat várta június 14-én, pénteken 18 óráig a kiskunfélegyházi Egészségközpont és a környező, megújult Korond utca ünnepélyes átadása kapcsán az érdeklődőket. A rendezvény kapcsán kialakított egészségutcán szűrővizsgálatok, az egészséges életmódhoz kapcsolódó termékbemutatók, kóstolók találhatók, amely mellett az ország legnagyobb mobildiagnosztikai szűrőkamionjában 37 féle vizsgálat végeztethető el.

Tovább olvas

12 Jun

Idén már újra a Kiskun Múzeumban lesz a Múzeumok Éjszakája

Idén újra a Kiskun Múzeum ad helyet a Múzeumok Éjszakája rendezvénynek. Részletes programok a plakáton.

Tovább olvas

11 Jun

Helló nyár, a Korona utcában

Idén is egy egész napos családi rendezvénnyel indítja a nyarat a Móra Ferenc Művelődési Központ, amelynek helyszíne a Korona utca. Részletes programok a plakáton:

Tovább olvas

08 Jun

A helyi turizmus volt az egyik fő témája a polgármesterek találkozójának

A helyi turizmus volt az egyik fő témája a polgármesterek találkozójának amelyet június 6-án rendeztek Petőfiszállás-Pálosszentkúton. A részletekről a fogadó település, Petőfiszállás polgármesterét, Szász Jánost kérdeztük.

Tovább olvas

06 Jun

Főleg az üzlettulajdonosok használták ki a ZöldVáros lakossági fórumát

A társasházak képviselői mellett az üzlettulajdonosok jelenlétében zajlott a ZöldVáros projekt kivitelezésével kapcsolatos lakossági fórum, amelyet június 5-én délután tartottak a városháza dísztermében. A fórum elején egy általános tájékoztatót tartott Csányi József polgármester a jelenlegi állásról és a várható befejezésről, majd a felmerülő kérdésekre Hartyányi Gyula projektfelelős, Gyuricza Gergő fejlesztési csoportvezető és a Pagony Tájépítész iroda tervezője, Nemcsok Márton válaszoltak. A lakossági fórum végén Gyuricza Gergőt kértük arra, hogy foglalja össze a fórumot.

Tovább olvas

06 Jun

Novák Katalin államtitkár tartott sajtótájékoztatót Pálosszentkúton

Június 6-án Petőfiszállás-Pálosszentkúti kegyhely adott otthont a térség polgármestereinek találkozójára. A rendezvényen jelen volt Novák Katalin országgyűlési képviselő, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára, aki a programot megelőzően tartott sajtótájékoztatót a családtámogatásokat érintő jövő évi költségvetési változásokról.

A polgármesterek találkozóján elhangzott további témákról később adunk tájékoztatást.

Tovább olvas

05 Jun

Trianonra emlékezett Kiskunfélegyháza kedden

A Trianoni békediktátum 99. évfordulóján Kiskunfélegyháza is megemlékezést szervezett, ezúttal a Móra Gimnázium emlékparkjában, ahol beszédet mondott Csányi József Kiskunfélegyháza polgármestere. Dr. Ónodi Izabella a Művelődési és Szociális Bizottság elnöke beszédében azt mondta: a nemzeti összetartozás napján arra a pillanatra gondolunk vissza, amikor a határontúli magyar embereknél megállt az idő. Műsorral a Dózsa György Általános iskola diákjai szerepeltek a megemlékezésen.

Tovább olvas

04 Jun

A kismamák által szedhető gyógyszerek voltak a témái a Betűbölcsinek

A kismamák által szedhető gyógyszerek voltak a témái a keddi betűbölcsinek. Az előadót, Kurucz Dórát a Benu Gyógyszertár vezető gyógyszerésze beszélt rádiónknak

Tovább olvas

30 May

Idén is kaptak bringákat a Gölleszes fiatalok

Május 30-án tartották a Göllesz Viktor speciális iskolában a gyermeknapot, amelyre idén is meghívták a városi tűzoltókat. Keresztesné Csikós Gabriellával és Hup Richárddal a a KAKK vagyis a Kiskunfélegyházi Amatőr Kerékpáros klub tagjával beszélgettünk a helyszínen.

Tovább olvas

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]