Friss hírek

21 May

Hétfőtől teljes létszámmal nyitnak a bölcsődék és óvodák

Péntek délelőttig lehet jelezni a szülőknek, ha május 25-től szeretnék vinni a gyermeküket bölcsödébe vagy óvodába - mondta el rádiónk reggeli műsorában Csányi József polgármester.

Tovább olvas

20 May

Várják a jelentkezőket a Balázs Árpád Alapfokú művészeti iskolába

Még egy hónapig várják a jelentkezőket a Balázs Árpád Alapfokú művészeti iskolába, tájékoztatta rádiónkat Kis-Fekete Vilmos az intézmény igazgatója.

Tovább olvas

18 May

Mit tegyek a kütyüre kattant gyerekemmel?

Mit tegyek a kütyüre kattant gyerekemmel? címmel jelent meg Miklya-Luzsányi Mónika, Félegyházán élő írónő legújabb könyve, amely most a digitális oktatás idején talán még aktuálisabb, mint bármikor. Miklya-Luzsányi Mónikával a Shaker c. reggeli műsorban beszélgettünk a témáról.

Tovább olvas

06 May

Minibölcsődét építenének Kunszálláson

A családbarát Kunszállás egyik alapköve lehet az a bölcsőde, amelynek megépítésére pályázatot nyújtott be a helyi önkormányzat - mondta el rádiónknak Almási Roland polgármester.

Tovább olvas

06 May

Telefonos egyeztetés után lehet a körzeti fogorvosokat is megkeresni

Telefonos egyeztetés után lehet a körzeti fogorvosokat is megkeresni, és csak gyanús beteg esetében kötelező elvégezni a koronavírus tesztet - nyilatkozta rádiónknak dr. Ónodi Izabella fogorvos.

Tovább olvas

04 May

Helyi rendelkezések Május 5-től Kiskunfélegyházán

Tisztelt Félegyháziak!

A mai naptól a védekezés új szakaszba lép nemcsak országban, hanem városunkban is. A helyi változásokról az alábbiakban olvashatnak:

Tovább olvas

29 Apr

A Görög nyár nem maradhat el..

2020. április 29-én élőben kapcsoltuk a görögországi Paralián élő Solymosi Tímea idegenvezetőt, aki megnyugtatott mindenkit: idén sem maradhat el a Görög nyár!

Fotó: Solymosi Tímea facebook

Tovább olvas

29 Apr

Csoportszobánként 5-5 gyermeket helyezhetnek el a bölcsődékben és óvodákban

Csoportszobánként 5-5 gyermeket helyezhetnek el a bölcsődékben és óvodákban várhatóan a jövő hét elejétől, mondta el rádiónk reggeli műsorában Csányi József polgármester, aki hozzátette: az összes bölcsődés/óvodás gyerekek nagyjából egy ötödét tudják a korlátozások mellett fogadni, hogy megfeleljenek az előírásoknak.

Fotó: Félegyházi Közlöny

Tovább olvas

28 Apr

Tájékoztató a korábbi távhő szolgáltatónál lévő túlfizetésekről

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata tájékoztatja a Lakosságot a Perkons DHŐ Kft. távhőszolgáltatása során keletkezett fogyasztói túlfizetésekkel kapcsolatban. Jogszabály alapján, azoknak a Fogyasztóknak, akiknek a Perkons DHŐ Kft-nél az elszámolását követően túlfizetésük keletkezett, a Perkons DHŐ Kft köteles a túlfizetés összegét visszafizetni. Azon Fogyasztók, akik írásban kérték a Perkons DHŐ Kft-től a túlfizetés visszafizetését, de ennek a Perkons DHŐ Kft. nem tett eleget, azoknak Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata javasolja, hogy a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztályánál jelentsék be panaszukat.

Tovább olvas

28 Apr

A forgalmazóktól is függ a mozi újranyitása

Hiába kapnak a hazai mozik zöld utat a kormányzati intézkedések lazulása esetén, az, hogy mikor nyithatnak ki, nagyban függ a filmforgalmazóktól is, még akkor is, ha alapesetben egy kasszasikerről van szó, mondta el rádiónk reggeli műsorában Reményi Richárd, a Pannon 2001 Mozgókép Kft tulajdonosa, egyben a félegyházi Petőfi Mozi üzemeltetője.


Fotó: wikipédia

Tovább olvas

[Első]   << Előző    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]