Friss hírek

21 Aug

Minden, ami Libafesztivál

2019 augusztus 13-án Kovács-Csonka Szilvia a Művelődési Központ igazgatónője és kollégája, Gulyás Réka volt a Shaker vendége és a XXI. Libafesztiválról beszélgettünk.

Tovább olvas

20 Aug

A X. Bajuszfesztiválon készült fotókból nyílt kiállítás az Ágyú Kézműves Sörgalériában

Az ÁGYÚ Kézműves Sörgalériában látható az a fotókiállítás, amely a 2018-as, tizedik Bajuszfesztiválon készült fotókból lett összeállítva.  A tárlatot, amelynek fotóit Papp Johanna készítette, Jámvári Zoltán grafikus és fotóművész nyitotta meg.

Tovább olvas

20 Aug

Az államalapításra emlékezett Kiskunfélegyháza

A Szent István téren emlékezett Kiskunfélegyháza államalapításunkra Augusztus 20-án délelőtt. Ünnepi beszédet mondott Csányi József Kiskunfélegyháza polgármestere. 

Tovább olvas

17 Aug

Hajdú Mónika fotóművész tárlata nyílt meg a Könyvtárban

Hajdú Mónika fotóművész Keresztrejtvények című kiállítása nyílt meg augusztus 15-én délután a Petőfi Sándor Városi Könyvtár kamaratermében. A fotóművésszel a tárlat megnyitóján beszélgettünk.

Tovább olvas

16 Aug

Megnyílt az Elfeledett mesterségek c. kiállítás az Ipartesület székházában

Az elfeledett mesterségek” címmel nyílt kiállítás a Vállalkozók Ipartestületének székházában augusztus 14-én, szerdán 18 órakor. A félegyházi cipőiparról, és annak múltjáról, jelenéről és jövőjéről Szatmári Péter a Derby Cipőgyár tulajdonosa, ügyvezetője beszélt. A kiállítást a város részéről Csányi József polgármester nyitotta meg.

Tovább olvas

15 Aug

Újabb botrányos sajtótájékoztató

Újabb botrányos sajtótájékoztatót sikerült összehoznia az összellenzéknek augusztus 14-én délután. A sajtómeghívóban ugyanis csak annyi szerepelt, hogy bemutatják a körzeti jelöltjeiket. A sajtó képviselőnek kezébe a helyszínre való érkezésekor egy-egy cetlit nyomtak, hogy akkor és ott, előre írják rá a kérdéseiket, amit majd a szervezők felolvasnak (??) a bemutatkozásokat követően.

Tovább olvas

15 Aug

Itt találja a XXI. Libafesztivál teljes programkínálatát

Szeretettel várják Önt és Kedves Családját a XXI. Libafesztiválra, 2019 szeptember 6-7-én a Kossuth utcára és környékére.

Tovább olvas

13 Aug

Új zsűrivel várja a sütni-főzni vágyókat a XXI. Libafesztivál

Idén szeptember első hétvégéjén, szeptember 6-án és 7-én azaz pénteken és szombaton lesz a XXI. Libafesztivál, amelynek részleteibe Kovács Csonka Szilvia a Móra Ferenc Művelődési Központ igazgatónője és Gulyás Réka társszervező avatták be rádiónk hallgatóit. Gulyás Réka elárulta, hogy a 20 éves múltat lezárandó, idén új zsűri mutatkozik be a "Ki Mit Tud sütni-főzni a libából?" főzőversenyen.

A libafesztivál további részletes programjairól most pénteken tartanak sajtótájékoztatót a szervezők.

Fotó: Serényi Zsolt séf és Vajtó László humorista (korábban rádiós műsorvezető)

Tovább olvas

13 Aug

Piacvezető a Rádió Smile Kiskunfélegyházán

Megtartotta célcsoportjának hallgatói bázisát, a 30-59 évesek között Kiskunfélegyháza helyi rádiója, a 89.9 Rádió Smile. A 2019-es első félévben, az NMHH megbízásából a Kantar/Mediameter hallgatottsági mérés adatai szerint a város helyi rádiója, a Rádió Smile emelett átvette a vezető szerepet a kereskedelmileg legfontosabb, 18-49-es célcsoportban is, és tovább növelte az átlagos napi rádióhallgatással töltött időt is, ami a korábbi 4,1 óráról, 4,7 órára emelkedett.

Tovább olvas

12 Aug

Aktív a cserkészélet a városban

Aktív a cserkészélet Kiskunfélegyházán, ez jól megmutatkoznik a nyári táborok alkalmával is, amelyen sok alsós és felsős diák vesz részt, mondta el rádiónknak Jankovszki Réka kiscserkész rajvezető.


fotó: Jankovszki Réka FB oldala

Tovább olvas

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]