Krónika hírműsorunkat a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.
Ha megkérdezik, mondja el: Ön is a 89.9 Rádió Smile-t hallgatja! Köszönjük!
Kiskunfélegyháza piacvezető rádiója, a 89.9 Rádió Smile! KÖSZÖNJÜK!
FM 89.9 MHz - Rádió Smile, a 90-es évek & az ezredforduló kedvencei!
Műszaki fejlesztésünket a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.
bITmobil műsorunkat a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.
Helyszín: Móra Ferenc Művelődési Központ
Tavaszi virágünnep - 2021. április 17-én (szombaton) 8-13 óráig.
Mi szólt?
Friss hírek

12 Apr

Minőségi idő a családban - dr. Domján Mihály előadása

Minőségi idő a családban címmel tart élő, online előadást dr. Domján Mihály a Móra Ferenc Művelődési Központ és az EFI iroda szervezésében.

Tovább olvas

09 Apr

Hangos éjjeli zajra panaszkodnak a félegyháziak

Rádiónk szerkesztőségéhez is érkezett megkeresés, hogy mi az a napok óta tartó éjszakai monoton zúgás, amitől nem tudnak pihenni. Többen tették már fel a kérdést a Facebookon is. Egyik hallgatónk felvételt is készített róla, amelyet lentebb meghallgathat. Kollégánk is felfigyelt rá, Ő a Móravárosban hallotta, szerinte valamilyen ventillátor lehet, amely kezd tönkremenni és az okozza ezt az állandó zúgást. A Vasút utca környékén lakók szerint a Vágóhídról jöhet a zaj. Ön hallotta már?

Tovább olvas

08 Apr

Meghirdették a legszebb konyhakertek programot

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat meghirdeti „A legszebb konyhakertek” programot. A program célja: elismerni a kertművelők munkáját és ezzel ösztönözni a lakosságot arra, hogy saját, rokonai, vagy barátai udvarán, kertjében alakítson ki konyhakertet. A program részleteiről Görög Anita kulturális referens nyilatkozott rádiónk reggeli műsorában.

Tovább olvas

31 Mar

Szerelőműhely-komplexum nyílt Kiskunfélegyházán

Megnyitotta a Globe Auto Kft. szerelőműhely-komplexumát Kiskunfélegyházán, az egykori városszéli szórakozóhely épületében. A műhelyek ünnepélyes átadása március 30-án volt, ahol megjelent Csányi József polgármester, dr. Faragó Zsolt jegyző, dr. Réczi László képviselő és dr. Kiss Ákos Csaba, a térség önkormányzati képviselője.

Tovább olvas

25 Mar

Kívül belül megújul a Polgármesteri Hivatal épülete Bugacon

Tavaly már egy Belügyminisztériumi forrásból felújították a tetőt, most pedig zajlik a bugaci Polgármesteri Hivatal energetikai megújítása, TOP-os forrásból, tudtuk meg Szabó László polgármestertől.

Tovább olvas

25 Mar

Rádi András műtermébe pillanthatnak be az érdeklődők

Rádi András kiskunfélegyházi festőművész műtermébe pillanthatnak be virtuálisan az érdeklődők március 26-án, pénteken, 14 órától. A rendhagyó műhelylátogatás a Móra Ferenc Művelődési Központ munkatársainak jóvoltából valósul meg, az alapötlet Lukács Ferenctől, az intézmény kiállításszervezőjétől származik.

Tovább olvas