Krónika című hírműsorunkat a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.
Ha megkérdezik, mondja el: Ön is a 89.9 Rádió Smile-t hallgatja! Köszönjük!
Városalapítók Hete Rendezvénysorozat - Részletes programok a Hírek menüben!
Csak Csajok! Pilán Évivel, minden vasárnap 10:00-tól!
Június 1-2: Kunszállás
Ünnepélyes átadó és Szűrőnap: Június 14 péntek - Korond utca
bITmobil műsorunkat a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.
Piacvezető Kiskunfélegyházán a Rádió Smile!
Mi szólt?
Friss hírek

20 May

Rendhagyó helyszínen lett Miénk itt a tér

Május 19-én megnyitotta kapuit a Miénk itt a tér szabadtéri kiállítás a KSzC Kossuth Lajos Szakképző Iskola és Kollégium udvarán. A kiállítás megnyitón Kovács-Csonka Szilvia, a Móra Ferenc Művelődési Központ igazgatónője köszöntötte az egybegyűlteket.

Tovább olvas

20 May

Petőfi leszármazottak találkoztak a Városházán

Petőfi Sándor Szülőföldemen című megzenésített versének dallamai – a Kiskunfélegyházi Zenebarátok Kórusának és a Koncert Fúvós Zenekar előadásában – fogadták Petrovics István és Hrúz Mária ma élő leszármazottait május 18-án, a városháza dísztermében. Lánglelkű költőnk családjának utódait Félegyháza nevében Rosta Ferenc alpolgármester köszöntötte.

Tovább olvas

19 May

Szeged védelmezőjének életét mutatták be a könyvtárban

Ükapja, Várady Ignácz vízügyi mérnök életéről és munkásságáról tartott előadást Szűts Tamás szobrászművész május 16-án, a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban Aki kétszer harcolt Szegedért címmel. Előadásából kiderült, hogy ükapja sokat tett az árvízi védekezésért, 1848-ban pedig honvéd társaival közösen főhadnagyként védelmezte a falvak lakosait a térségbe behatoló Jellasics csapatainak zaklatásaitól. Szűts Tamással az előadása előtt beszélgettünk.

Tovább olvas

18 May

A béke felbecsülhetetlen érték

A Kiskunfélegyházi Béke Klub városunk önkormányzatával közösen évről-évre megszervezi a Békenapot, mely arra hívja fel a figyelmet, hogy a biztonság és a béke nem magától értetődő állapot, hanem a társadalom minden tagjának tennie kell a létrejöttéért és folyamatosságáért.

Tovább olvas

16 May

A gazdasági bevándorlókról tartott közös sajtótájékoztatót az MSZP és a Jobbik

Eszik Bence, az MSZP városi elnökhelyettese és Kollár László, önkormányzati képviselő, a Jobbik kiskunfélegyházi vezetője tartott sajtótájékoztatót szerdán délután, Gazdasági bevándorlók Kiskunfélegyházán címmel. Eszik Bencét majd Kollár Lászlót halljuk.

Tovább olvas