Krónika című hírműsorunkat a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.
Ha megkérdezik, mondja el: Ön is a 89.9 Rádió Smile-t hallgatja! Köszönjük!
Műszaki fejlesztésünket a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.
Helyszín: Modellező repülőtér; 10-16 óra között
Júliusban szombatonként.
Továbbra is a leghallgatottabb a 89.9 Rádió Smile - Kiskunfélegyházán!
Mi szólt?
Friss hírek

03 Jul

Lemondatná Bense Zoltánt az elnöki posztról a Veled a Városunkért Egyesület

Sajtótájékoztatót tartott a Veled a Városunkért egyesület július 3-án. Nagy Lajos DK-s képviselő szerint későn kezdett intézkedni a városvezetés a járványügyi védekezésben. Álláspontja szerint nagyon fontos szerepe lett volna Lezsák Sándor ogy. képviselőnek abban, hogy a város kicsit szerencsésebb helyzetbe kerüljön és több védőeszközhöz jusson. 

Tovább olvas

03 Jul

Sikeres volt a Kossuthos diákok külföldi gyakorlata

Tavaly ősszel folytatódott az Erasmus pályázat keretében a Kossuthos diákok külföldi gyakorlata, így két településen, a romániai Gyergyószentmiklóson és a lengyelországi Wroclav-ban lévő cégeknél szerezhettek tapasztalatokat a rátermett diákok. A program részleteiről Ágoston Tibor igazgató és Orosziné Gulyás Ildikó igazgatóhelyettes nyilatkozott egy sajtótájékoztatón. Ágoston Tibor igazgatót és Orosziné Gulyás Ildikó igazgatóhelyettest halljuk.

Tovább olvas

25 Jun

Hamarosan mesél a város

Egy pályázatnak köszönhetően egyedi múzeumi applikációt fejlesztettek ki a közelmúltban a Kiskun Múzeumban. Az információs táblákat részben kiváltó QR-kódos leolvasás saját telefon, tablet felhasználásával rengeteg leíráshoz, képhez, hanganyaghoz juttatja hozzá a látogatót, akár több nyelven is. A programban rejlő lehetőségek révén a korábbi gyakorlatnál lényegesen több információt tud a múzeum közvetíteni. Ez a kiváló gyakorlat szinte kínálta magát, hogy kiterjesszék a városra is, vagyis Kiskunfélegyháza nevezetességeire – tudtuk meg Mészáros Mártától, a Kiskun Múzeum igazgatójától.

Tovább olvas

25 Jun

Újra üléseztek a szakbizottságok

A héten újra üléseztek az önkormányzat szakbizottságai. Kedden a Művelődési és Szociális bizottság 7 napirendi pontot tárgyalt. Ezek között szerepelt a város tavalyi évi zárszámadása, háziorvosi körzet ellátására irányuló feladatellátási szerződés módosítása és egy Civilekért emléktábla elhelyezése a Szakmaközi művelődési ház oldalán. 

A gazdasági bizottság fontosabb napirendi pontjairól Gyenes Attila a bizottság elnöke nyilatkozott rádiónknak.

Tovább olvas

25 Jun

Idén is nagy az érdeklődés a Virágos Félegyházáért felhívásra

A karanténidőszak ellenére idén is szép számmal jelentkeztek a Virágos Félegyházáért felhívásra, mondta el rádiónk reggeli műsorában Csányiné Papp Andrea,  fővédnök.

Tovább olvas

25 Jun

Még bizonytalan a Petőfi Mozi nyitása, az üzemeltetők a forgalmazókra várnak

Bár a mozik kinyithatnának, továbbra sem érné meg, hiszen új filmeket még nem kapnak a forgalmazóktól, mondta el rádiónknak Reményi Richárd a félegyházi Petőfi Mozi üzemeltetője.

Tovább olvas