Krónika című hírműsorunkat a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.
Ha megkérdezik, mondja el: Ön is a 89.9 Rádió Smile-t hallgatja! Köszönjük!
A rádió médiaszolgáltatási tevékenységet a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.
Augusztus 17-20 - Városi Sportcsarnok Parkolójában
Csak Csajok! Pilán Évivel, minden vasárnap 10:00-tól!
TourDeHongire - vasárnap 9:00-tól Kalácska Gáborral.
Szavazzon Ön is a Félegyházi Termál Parkfürdőre!
Piacvezető Kiskunfélegyházán a Rádió Smile!
Mi szólt?
Friss hírek

14 Aug

Erdélyben járt a félegyházi delegáció

Segesváron tűnt el Petőfi Sándor 1849. július 31-én, az 1848–49-es forradalom és szabadságharc egyik jelentős csatájában. Az évfordulóról – mint minden évben – idén is méltóképpen megemlékeztek. Az ünnepségen Kiskunfélegyháza is képviseltette magát a Balla László alpolgármester által vezetett delegációval. Az alpolgármester beszámolt arról is, hogy időközben meghívást kaptak Korondról is, az ottani 41. vásárra, amely meghívásnak szintén eleget tettek.

Tovább olvas

14 Aug

Elfeledett mesterségek címmel nyílik tárlat az Ipartestület székházában

A Vállalkozók Ipartestülete tisztelettel meghívja 2018. augusztus 16-án, csütörtökön 17 órakor "Mesterek és Művészek" című kiállítás sorozaton belül rendezendő "Az elfeledett mesterségek" című kiállítás megnyitójára. Kiállítók között szerepel csuhéfonó, gyöngyfűző, bádogos, fafaragó, kézimunka készítő és a Szent korona másolata is megtekinthető lesz. Minden nap foltvarrás bemutatóval, filmvetítéssel és tárlatvezetéssel várják a látogatókat. A hátsó teremben a veterán motorok kapnak helyet. A Vállalkozók Ipartestülete Szolgáltató Egyesület által rendezett kiállításra mindekit szeretettel várnak.

Tovább olvas

14 Aug

Jelet hagyni címmel nyílt kiállítás pénteken a Petőfi házban

Jelet hagyni címmel nyílt kiállítás a kiskőrösi művésztelep alkotóinak munkáiból pénteken délután a Petőfi emlékházban. A tárlatot Szurcsik József Munkácsy díjas képzőművész nyitotta meg.
A tárlat szeptember 29-ig lesz látogatható a Petőfi emlékház nyitvatartási idejében.

Tovább olvas

10 Aug

Munkáltatói fórumot tartottak Kiskunfélegyházán

Második alkalommal rendezte meg munkahelyteremtéssel kapcsolatos munkáltatói fórumát a Pénzügyminisztérium által meghirdetett NFA-2018-KKV kódjelű pályázat feltételeiről a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal foglalkoztatási szervezete. A kiskunfélegyházi rendezvény augusztus 9-én, csütörtökön 10 órakor kezdődött a járási hivatal tárgyalójában, a Szent János tér 2. szám alatt. A részletekről Ba Zsuzsanna beszélt rádiónknak:

Tovább olvas

10 Aug

A közbiztonságról tartott sajtótájékoztatót az mszp helyi szervezete

A közbiztonsággal kapcsolatosan tartott sajtótájékoztatót az MSZP helyi szervezete. Horváth Tamás képviselő a sajtótájékoztatón elmondta: számos megkeresést kaptak üzlettulajdonosoktól, magánszemélyektől arról, hogy mind a városközpontban, mind a peremkerületek városrészeiben jelen van a vandalizmus, az illegális szemétlerakás és mindezek mellett jelentősen nőttek a közterületen elkövetett bűncselekmények száma is.

Tovább olvas

02 Aug

25. Kiskun RollSped Kupa - Utcai futóverseny lesz szeptember 1-én

A XXV. Kiskun Rollsped Kupa, Utcai futóversenyt rendezi meg a Jogging Plus Szuperinfó futóklub szeptember 1-én. A versenyről a szervezőzés részéről, Németh László beszélt rádiónknak:

Tovább olvas