Krónika című hírműsorunkat a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.
Adventi kézműves kiállítás és vásár a Művelődési Központban
Rádiónk technikai fejlesztését a Médiatanács a Mecenatúra program keretében 1 Millió Forinttal támogatja.
Fúvószenekar karácsonyi koncertek december 16-án, szombaton és 17-én, vasárnap 18 órakor
Mi szólt?
Friss hírek

14 Dec

Jövő tavasszal kiépül a nyílt WiFi hálózat a főutcán

Kiskunfélegyháza város képviselő-testülete december 14-én tartja soros ülését. A képviselők a nyilvános ülésen 30 napirendi pontot vitatnak meg. Az előterjesztéseket a bizottságok megtárgyalták és elfogadásra javasolják. A gazdasági bizottság 12-ei ülésén javasolta azt, hogy a város jövő évi költségvetéséből támogassák az ingyenesen elérhető WiFi hálózat kiépítését a Kossuth utcán, a polgármesteri hivataltól a Dózsa György utcáig. Az ülésen javaslatként felmerült, hogy ezt a lehetőséget rövid időn belül a vasútállomásig teremtsék meg. Gyenes Attilát, a bizottság elnökét halljuk:

Tovább olvas

13 Dec

Új üzemeltetője lehet a Repülőtérnek

Idei utolsó ülését tartotta Kiskunfélegyháza város önkormányzatának gazdasági bizottsága december 12-én kedden. A legfontosabb napirendi pontok között szerepelt a repülőtér üzemeltetésére kiírt pályázat elbírálása. Gyenes Attilát a bizottság elnökét kérdeztük.

A végleges döntést a város képviselő-testülete hozza meg csütörtöki ülésén.

Tovább olvas

12 Dec

Idén is lesz Idősek karácsonya ünnepség

Karácsonyi ünnepséget rendez Balla László alpolgármester december 19-én, kedden 16 órakor. Az 5. számú választókörzet önkormányzati képviselője a nagycsaládosokat, időseket és az egyedül élőket ajándékozza meg a Göllesz Viktor Általános Iskolában.

Tovább olvas

12 Dec

Pálfy Gusztáv szobrászművész kiállítása nyílt meg a könyvtárban

A Petőfi Sándor Városi Könyvtárban nyitották meg Pálfy Gusztáv, Magyar Érdemkereszttel kitüntetett, Katona- és Prima-díjas szobrászművész 75 éves jubileumi kiállítását. A tárlat megnyitóján elsőként Balla László, Kiskunfélegyháza alpolgármestere köszöntötte a város nevében a művészt és feleségét.

Tovább olvas

12 Dec

Felragyogott a második gyertya is a város adventi koszorúján

Felragyogott a második gyertya is a város adventi koszorúján. A gyertyagyújtási ünnepségen Rónaszéki Gábor plébános osztotta meg ünnepváró gondolatait a megjelentekkel. 

Tovább olvas

12 Dec

Átadták az új ravatalozót az Alsótemetőben

December 8-án adták át az új ravatalozót az Alsótemetőben. A mintegy 300 millió forintos beruházást a város önerőből valósította meg. Az épületben két ravatalozóteret alakítottak ki, amelyből az egyik nagyobb létszámú temetések megtartására is alkalmas. Az Ybl-díjas Boros Pál tervezte épületegyüttes átadásakor Csányi József polgármester és Lezsák Sándor országgyűlési képviselő mondott beszédet. 

Tovább olvas