Krónika című hírműsorunkat a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.
Horváth Gábor lakossági fóruma december 7-én, 17 órától a Darvas téri közösségi házban
Adventi jótékonysági koncert december 2-án, szombaton 18 órától a városháza dísztermében
IV. Karácsonyi Mézeskalács Meseváros kiállítás: december 2 - 15:00
Szamosi Endre tart lakossági fórumot november 24-én, 17 órától a Batthyány Lajos Általános Iskolában
December 6-án (szerda) 17.00 óra Petőfi téri fűtött rendezvénysátorban a Mikulás!
Rádiónk technikai fejlesztését a Médiatanács a Mecenatúra program keretében 1 Millió Forinttal támogatja.
Mi szólt?
Friss hírek

22 Nov

Balla László tartott lakossági fórumot hétfőn

Telt ház előtt tartott lakossági fórumot tartott Balla László, az 5. választókerület önkormányzati képviselője november 20-án, a Göllesz Viktor iskolában. A fórumot megelőzően a körzet lakói ingyenes vérnyomás- és vércukorszint mérést is igénybe vehettek. Az összejövetelen szó volt a körzetben eddig megvalósult beruházásokról és az elkövetkező időszak fejlesztési terveiről is. A részletekről Balla László beszélt rádiónknak:

Tovább olvas

18 Nov

Új vezetést választott a FIDESZ félegyházi csoportja

Tisztújító közgyűlést tartott a FIDESZ-MPSZ Kiskunfélegyházi Helyi Csoportja 2017. szeptember 14-én. A tagság egységes döntése alapján a helyi szervezet elnökévé Dongó Józsefet választották, alelnöki megbízást kapott Kissné Kovács Ilona, Erdélyi József, Jankovszki Zoltán és Lőrincz Tibor. A félegyházi csoportnak 120 tagja van, ide tartoznak a feloszlatott kiskunmajsai és tiszaalpári tagok is. A tisztújító közgyűlés eredményeiről sajtótájékoztatón számolt be az új vezetőség november 17-én.

Tovább olvas

18 Nov

Lezárult a Holló László Emlékév

Holló László Kossuth-, Munkácsy-, Szinyei-díjas festőművész Kiskunfélegyházán született 1887. március 6-án. Születésének 130. évfordulója tiszteletére a képviselő-testület a festő iránti tiszteletének kifejezésére a 2017-es esztendőt Holló László Emlékévvé nyilvánította. Az év során Félegyháza intézményeiben előadásokkal, tárlatokkal emlékeztünk meg a kiváló alkotóról – mondta Rosta Ferenc alpolgármester a Holló László Emlékév záró rendezvényének megnyitóján a városháza dísztermében.

Tovább olvas

16 Nov

Egy szoboráthelyezés margójára

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy a belváros megújulását hozó Zöld város projekt kapcsán néhány köztéri alkotás – közöttük a főtéri, káposztaként ismert szökőkút – új helyre kerül. A hír megosztotta a város lakóit, és akadtak, akik aggodalmukat fejezték ki a szobor jövője miatt. Részben az ő megnyugtatásukra szeretnénk itt leszögezni: a félegyházi köztéri értékek – közöttük a káposzta-kút – sorsa, jövője, méltó elhelyezése olyan közös érdek, amire a városvezetés a jövő iránti elköteleződése tudatában, szakértők bevonásával keresi a legjobb megoldást. Balla László alpolgármesterrel beszélgettünk:

Tovább olvas

16 Nov

Molnár Gyula, az MSZP elnöke tartott utcafórumot

Tegyünk igazságot! E mottó jegyében tartott sajtótájékoztatót és utcafórumot ma Molnár Gyula az MSZP elnöke ma (november 15-én) a Kossuth utcán. Molnár Gyula az utcafórumot követően nyilatkozott a sajtó munkatársainak.

Tovább olvas

16 Nov

A Demokratikus Koalíció Nagy Lajost indítja a 4. választókörzetben

Nagy-Husszein Tibor - DK országos elnökségének alelnöke tartott sajtótájékoztatót Kiskunfélegyházán november 14-én. Az alelnök a DK azon aláírásgyűjtéséről szólt, mely szerint ne szavazhassanak azok, akik soha nem éltek Magyarországon. Az alelnök beszámolt arról is, hogy a 4.sz. választókerületben várhatóan Nagy Lajost indítják OGY jelöltként.

Tovább olvas