Krónika című hírműsorunkat a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.
Hajóstoppal a Föld körül - előadás - január 25-én 17:00 - Könyvtár
Magyar Kultúra Napja - Január 22., 17 óra – Móra Ferenc Művelődési Központ
Domján László - agykontroll - január 25; 18 óra, Szakmaközi ház
Művelődési Központ - 2018. január 25. - 19 óra
Felvi tájékoztató - Január 24 - 14:00 Könyvtár
Rádiónk technikai fejlesztését a Médiatanács a Mecenatúra program keretében 1 Millió Forinttal támogatja.
Rocktár - 2018. február 17.
Randizz és ismerkedj meg 7 emberrel 1 este alatt!
Február 10-én 22:00
Mi szólt?
Friss hírek

20 Jan

Gráf Slam Poetry est lesz a Rocktárban

Idén február 2-án már második alkalommal szervezik meg a Slam poetry estet Kiskunfélegyházán. A főszervezővel Lukács Gergővel, és a két támogatóval, Kollár Lászlóval és Ónodi Árpáddal beszélgettünk a Shaker c. reggeli műsorunkban.

Tovább olvas

18 Jan

Megnyílt a Mórás ARTCok kiállítás a Művelődési Központban

A Móra gimnázium fiatal képzőművészei kétévente rendezik meg tárlatukat, a MFG Biennálét. Tavaly volt ennek a rendezvénynek a 20. évfordulója. A következő biennáléra tehát jövőre kerülhetne sor, de a tehetséges fiatalok- Szabó Ildikó művésztanárral közösen úgy döntöttek-, hogy idén egy rendkívüli tárlatot rendeznek munkáikból. A Móra Ferenc Művelődési Központban január 17-én megnyílt kiállításon kiderült, hogy jól döntöttek. A látogatók izgalmas, ígéretes, szép alkotásokkal találkozhatnak. Végignézve a kiállított műveket biztosak lehetünk afelől, hogy alkotóik közül többekkel néhány év elteltével önálló kiállításon is találkozhatunk.  A megjelenteket Kovács Csonka Szilvia a M. KP igazgatónője köszöntötte, a tárlatot pedig a gimnázium művésztanára, Szabó Ildikó nyitotat meg.

Tovább olvas

18 Jan

Munkahelyteremtő pályázatokról tartott előadást a Járási Hivatal Foglalkoztatási osztálya

Munkáltatói fórumot rendezett a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal a Nemzetgazdasági Minisztérium által meghirdetett munkahelyteremtő pályázat feltételeinek ismertetéséről. A rendezvény január 18-án, csütörtökön volt a Kiskunfélegyházi Járási Hivatal tárgyalójában. A témával kapcsolatban Ba Zsuzsannával a BKM Kormányhivatal Foglakoztatási Főosztályának munkatársával beszélgettünk.

A fotó illusztráció.

Tovább olvas

16 Jan

A Szent Benedek középiskola végzősei is megkapták a szalagjaikat

A Szent Benedek Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Tagintézménye január 12-én tartotta Szalagavató Ünnepségét a KÉSZ Aréna Városi Sportcsarnokban.

Tovább olvas

12 Jan

A doni tragédia 75. évfordulójára emlékeztek Kiskunfélegyházán

A doni tragédia 75. évfordulóján koszorúzással egybekötött megemlékezést tartottak az öreglaktanya épülete mellett található kopjafánál. Beszédet mondott Bozó Tibor dandártábornok.

Tovább olvas

11 Jan

Félegyházi diákok a régió legjobb hentesei

Húsipari Termékgyártó Regionális Versenyt rendeztek ma (január 10-én) a Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskolának tanvágóhídján. Az évente megrendezésre kerülő versenyen idén az első és a második helyet is a félegyházi mezőgazdasági iskolában tanuló diákok foglalták el a versenyen induló öt iskola kilenc növendékét megelőzve. A versenyről és a feladatokról Szatmári István szakoktató beszélt a sajtó munkatársainak.

Fotó és hang: infokiskunfelegyhaza.hu

Tovább olvas